Reklama

Reklama

Sviňák

  • Velká Británie Filth (více)
Trailer 1

Hlavní postava - skotský zkorumpovaný policista Bruce Robertson - je posedlý sexem a kokainem. Měl by vyšetřovat vraždu, ale překáží mu vlastní podivínství, zvyk zahrávat si s kolegy a navíc opravdu miluje ženy. O Robertsona se stará jeho part´ák Ray Lennox  a šéf Bob Toal. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (607)

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek o jednom skotském poldovi, který postupně přechází z komedie nabité opravdu černým, někdy až zvrhlým (ale v tom dobrém slova smyslu) humorem až do mrazivého dráma. Už od prvních minut mi bylo jasné, že mě tento snímek bude bavit a mé očekávání se naplnilo. Zážitek je podpořen skvělými hereckými výkony a také opravdu povedeným soundtrackem. "Je to jen další hra a pravidla se přeci nemění!" ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dobrá pointa a výborný songy z první půlky 90. let, to bylo plus. Ale zápory převážily – na mě to bylo až moc sexuálně explicitní, přehnaný; a jakmile se děj začal ubírat trochu jinam, než se ze začátku zdálo (halušky atd.), celkem brzy jsem se začal nudit a těšil se na konec. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh ** | hudba *** | humor * | akce * | napětí * | pustil bych si znovu * ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pominu-li souboj DiCaprio vs. McAvoy, tak Sviňák u mně vítězí na Vlkem z Wall Street. Schůdná stopáž, padnoucí sountrack a hlavně gagy, u kterých jsem se ne jen pousmál, ale plnokrevně vysmál. McAvoyův xicht mi sem zas až tak nesednul, ale uznávám, že Robba zatvárnil dostatečně odpudivě a zvrhle, takže za mě spokojenost veliká. Jon S. Baird vtiskl filmu punc špičkové komedie díky několika výtvarně nezapomenutelným scénám, za což já platím zlatem. Samozřejmě nemusím dodávat, že se jedná o komedii pro dospělé, která se veze vedle fetu na ústředních pojmech od M (mrdání, masturbace, mimóza). "Christ, I never thought I'd see the day when I left a knocking shop with more spunk than I came in with." Sada! 90% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,HRY BUDOU VŽDY - A OPAKUJI, VŽDY - HRÁNY, ALE NIKDO NEHRAJE HRY TAK JAKO JÁ. MUSÍTE BÝT PROSTĚ NEJLEPŠÍ, A JÁ OBVYKLE JSEM…“ /// Krutej McAvoy. Neuvěřitelně krutej… A Skotskej… (jo tááák, ta seš Skot! ) Orál vod 15tky, sex s parťákovo starou a vůbec – film je plnej jeho her, který maj určit vítěze, kdo že bude tím inspektorem (policejním). Nejdříf se mi to zdálo ftipný, pak dramatický a nakonec psychoidní. Bruce (Jamesova postava – aha ty nevíš, kdo je James…) mě sere. Vzbuzuje emoce, ale tím, že je to slaboch se zdrceným egem…(soráč, mám jinou filosofii!). Bez debat – McAvoy je frajer, to vostatní – moc tomu nerozumím. Úmysly nejasný, charakter nevytříbenej a příběh – chaotickej. Tož Great Britain. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 1998 napsal Irvine Welsh, číst nebudu. 2.) Nikdy jsem nepochopil, proč maj policajti nástěnku plnou čuráků (cože? Nejen nástěnku? Tak do toho mě netahej…). 3.) Thx za titule ,,-OverLord-“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

prvá polovica ma pobavila svojou "neurvalosťou" - komédie takéhoto razenia sa dnes už tak často nevidia... druhá však podkopáva nohy prvej (a vice versa), akoby autorovi zťažkla "prdel", snažil sa naplniť rozjarenú uletenú formu nejakou vážnejšou myšlienkou, no výsledok je rozbitý a nekonzistentný celok, ktorý nefunguje - záver je banálny, neuveriteľný, slabý po stránke motivácie, myšlienky a "vysvetlenia" a vrhá pochybné svetlo na mnohé z toho, čo sa dialo predtým; škoda, lebo to má po drive a herci si to v karikovaných podobách rôznych archetypov a figúrok užívajú a svedčí im to; ()

Galerie (76)

Zajímavosti (14)

  • Pilule, které dává doktor Brucovi (James McAvoy), jsou označené jako Lithium, které se běžně podává na léčbu bipolární poruchy. (Folky)
  • David Tennant původně přijal nabídku zahrát si postavu Petera Inglise. Bohužel se změnou data natáčení musel od projektu odstoupit kvůli jiným povinnostem. (Cheeker)
  • V kanceláři šéfa Boba Toala (John Sessions) visí obrovský plakát filmu 2001: Vesmírná odysea (1968), na který také Bruce (James McAvoy) upozorní. (Seejey8)

Reklama

Reklama