Reklama

Reklama

Sviňák

  • Velká Británie Filth (více)
Trailer 1

Hlavní postava - skotský zkorumpovaný policista Bruce Robertson - je posedlý sexem a kokainem. Měl by vyšetřovat vraždu, ale překáží mu vlastní podivínství, zvyk zahrávat si s kolegy a navíc opravdu miluje ženy. O Robertsona se stará jeho part´ák Ray Lennox  a šéf Bob Toal. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (607)

nunka 

všechny recenze uživatele

Silou mocou točené inak a cool, až sa tak tlačí na pílu, že je to miestami už dosť otravné. Za každú cenu invencia, tempo, napätý výraz James McAvoya, so snahou o hlbšiu analýzu, no takým spôsobom, že to nebaví. Výrez negatívnych stránok ľudskej duše podporených bielym práškom, halucinatórnymi výjavmi a následnym rozuzlením psychotickej zápletky - všetko dobre našlapnuté, ale nezaujímavo podané. McAvoy to uhrával ako vedel, z modrookého fešouna vydoloval peknú sviňu:-) ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek o jednom skotském poldovi, který postupně přechází z komedie nabité opravdu černým, někdy až zvrhlým (ale v tom dobrém slova smyslu) humorem až do mrazivého dráma. Už od prvních minut mi bylo jasné, že mě tento snímek bude bavit a mé očekávání se naplnilo. Zážitek je podpořen skvělými hereckými výkony a také opravdu povedeným soundtrackem. "Je to jen další hra a pravidla se přeci nemění!" ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No to byl ale sviňák. Film plnej sexu, drog, dobrý muziky(soundtrack musí být skvělej) a se spoustou nezapomenutelnejch hlášek za všechny třeba tyhle... Nikdy bych neřekl, že si z bordelu odnesu víc semene než jsem si přines...nebo takhle...Dělals jí to do zadku? Jak jinak vole? Píči šukaj buzny...Chvilku mi sice trvalo než jsem se na film naladil ale když se tak stalo tak jsem si ho plně užíval. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Největší odpad, co jsem za poslední dobu viděl - ale v dobrém slova smyslu. McAvoy je skvěle úlisnej, roli si užívá a psychouše jsem mu naprosto věřil. Film, kterej se naváží úplně do všeho - převážně žhavý témata - a je tak nemorální, až je to sranda. Množství hlášek ještě dlouho nedostanu z hlavy. Hodně mě taky potěšil hudební doprovod, kdy jsem z cca 10 tracků znal možná tak 7. O to víc jsem si to užil. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

"Něco je se mnou špatně. Mám nějaký hodne moc vážný problém." McAvoy ako dokonalé stelesnenie tej najväčšej špiny, ktorú keď šňupnete, preniknete do sveta Bruce Robertsona. Nechápem ako to ten chlap stále robí, ale raz je za absolútneho sviniara, inokedy za nebezpečného schizofrenika a napriek tomu zostáva v mojich očiach za sympatáka. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (14)

  • James McAvoy v rozhovoru prozradil, že během natáčení pravidelně před usnutím vypil půl lahve whiskey, aby jeho postava vypadala reálně ztrhaně a jako s kocovinou. (TaNya_)
  • Keď Bruce (James McAvoy) číta vo výklade výsledky z futbalu, na obrazovke sa zobrazí čas 4:45. V decembri je v Edinburgu o takomto čase už tma, vo filme je však jasný deň. (toi-toi)

Reklama

Reklama