Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty miluje vyjížďky na pláž a do barů. Kumpánem na podobných akcích mu je jeho dlouholetý kamarád Bobby, který má však zálibu ve zvrhlém týrání. Když svou pozornost obrátí na Martyho novou dívku Lisu a její kamarádku Ally, Lisa se rozhodne, že Bobbyho krutovláda musí skončit. Shromáždí skupinu předměstských teenagerů a zosnuje plán, jak se Bobbyho navždy zbavit. Spiknutí je však odhaleno, z přátel jsou náhle nepřátelé a náhodní známí se stávají spoluviníky vraždy, která otřásla Amerikou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Skvělé. Film, který se hodně pomalu rozjíždí nakonec nabere tak vysoké otáčky, až se to nemusí kdekomu líbit, a proto chápu i negativní hodnocení, neboť film je opravdu naplněn , jak jsme u Clarka zvyklý, násilím, sexem a drogami. Každopádně jde o majstrštyk (hlavně herecký) a mě se film moc líbil a musím uznat, že jde zatím o nejlepší Clarkův film. Pět hvězd nedám jen proto, že mi přišel konec až zbytečně moc zdlouhavý ale i tak jde o lepší 4 hvězdy. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

To by nebol Larry Clark, aby si neodpustil eroticke sceny, ale tak uz si na jeho filmy pomaly zvykam. Tento film natocil na zaklade skutocnej udalosti o mladych ludoch, ktori sa rozhodli zabit jedneho z kamaratov bez toho, aby si uvedomili, ake nasledky budu musiet znasat. Prva polovica trosku nudna, ta druha bola uz napinavejsia, ale ALPHA DOG (2006) s podobnou temou sa mi pacil trosku viac. V tomto filme si tentokrat zahrali pre mna trosku znamejsi herci, napriklad Brad Renfro si zahral vo filmoch NEBEZPECNY KLIENT (1994), SPACI (1996), NADANY ZAK (1998) alebo Nick Stahl znamy z filmov MUZ BEZ TVARE (1993), TENKA CERVENA LINIE (1998), TERMINATOR 3 (2003) alebo SIN CITY (2005)... 25.09.2009 ____ Brad Renfro - (Marty Puccio) +++ Nick Stahl - (Bobby Kent) +++ Michael Pitt - (Donny Semenec) +++ Bijou Phillips - (Ali Willis) +++ Rachel Miner - (Lisa Connelly) +++ Leo Fitzpatrick - (Hitman) +++ Kelli Garner - (Heather Swallers) +++ Nathalie Paulding - (Claudia) +++ Larry Clark - (Hitmanov otec) +++ Produkcia: Brad Renfro +++ ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Měla jsem film zapnutý při práci na počítači, protože ztrácet čas tím, že bych tohle sledovala a nic jiného nedělala... no tak to tedy ne! Pokud to skutečně měla být nějaká generační výpověď, pak je mi té generace upřímně líto. Sbírka nesympatických, spratkovitých charakterů je korunována zcela nepochopitelnou postavou Brada Renfra, který se "kamarádem" bezdůvodně nechá ponižovat, bít, nechá si brát peníze... a proč vlastně? Své dívce to se slabošským záchvatem pláče vysvětlí tak, že se to děje už od dětství...WTF? Nevěrohodné a hloupé, stejně jako celá ta zápletka, kdy se všichni houfně rozhodnou tyrana oddělat. Křečovitě vecpaná sexualita za každou cenu, rozlítaná kamera a občasné nicneříkající záběry už pak byly jen hřebíčkem do rakve mé trpělivosti. Nejsem cílová skupina, třeba to někoho mohlo oslovit... 39% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem měl pocit, že se pan režisér snaží prezentovat porno, přesněji řečeno takový ten druh co běží v noci v TV, ve kterém není nic podstatného vidět. Tady s hodnocením nebudu mít žádný problém. Je to skoro až ten typický zástupce odpadu. Jakýsi potenciál ve vzduchu možná poletoval. Věřím, že se to dalo poskládat tak, aby divák byl ohromen a šokován zároveň. Nicméně to není případ tohoto filmu. Parta naprostých ubožáků se posílí ganjou a jedou zabít strašného násilníka Bobbyho. A jak to dopadne je vám vlastně úplně jedno, i když podle postupu hlavních hrdinů to okamžitě udhadnete a nemůžete se splést. Inspirace skutečnou událostí? Stačí, že byl nějaký kluk zabit kamarády. už tohle je inspirace skutečnou událostí a vše ostatnímůže být vymyšleno, což také určitě bylo. Ten film je prostě výplod choré mysli a lituji času, který jsem mu musel obětovat. Herci nesympatičtí, naprosto žádné napětí. Jednoznačně odpad! ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar Kids. Nie je to zlé, ani dobré, nijaké... Clark si vždy vie vytvoriť odpudivé charaktery a aj tie emócie na oboch stránach. O kontroverznosti nemože byť ani reč s Kids nasadil látku prilíš vysoko a Ken Park to už len úplne dorazil... Koncepcia, ale nie je zlá (aj keď zdlhavá), pri konci to začne fakt na maximum šlahať a dokázalo to splniť svoje efekt. Samoučelne určite, ale mne to svojim sposobom nevadí. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (8)

  • Policista oblečený v civilu, který zatýkal Martyho, je Frank Ilarraza, skutečný policejní detektiv, který v roce 1993 zatknul Martina Puccia. V titulcích je uveden jako Detective Frank Ilarazza", playing "himself". (Musak)
  • Slovo "fuck" a jeho deriváty zazní ve filmu 274 krát. (Musak)
  • Film byl natočen za 23 dní. (Musak)

Reklama

Reklama