Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pokus o české Misson: Impossible. Starší bohatýři v drahých autech, s drahým a hlavně vybraným vkusem a jakoby čistě vyhlížející kamera(intenzita světla,která divákovi dost přibližuje takovou tu snahu o americký styl). Přihlouplé ženušky v domácnosti s kabelkami od Louise Vuitona či jak se to píše a bouchačkama v podvazcích či přihlouplé společnice jakoby nic netušíc přisedají na klín "mafiána" v drahém obleku - opět od nějákého věhlasného návrhře kdesi z Francie... Abych pravdu řekla přesně tak si představuji českou politickou scénu - samozřejmě s menší snahou o honosnost či noblesu. Bohužel tihle bohatí muži od rodiny(Rašilov,Etzler...)nikdy nejsou takhle skvěle zobrazení jako dobráci a ani takoví nejsou. Psané datumy s časem a místem kde se právě postava filmu nachází a "drámo" hudba,která se záhy objeví je právě ten první moment kdy si uvědomíte, že jste v zemi, která se snaží vším napodobit věhlasnou USA. V podstatě se mi to po herecké stránce také moc nezamlouvalo, ale musím sama za sebe pochválit Jiřího Langmajera a Sašu Rašilova. Ovšem konec s kterým jsem naprosto nepočítala mě utvrdil v myšlence,která se zabývá opět ilumináty a ovšem málokdo takovému konci přisoudí nějáký jiný než právě pošetilý význam - dle mého je na tom zrnko pravdy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Obsadit do filmu celou seriálovou enklávu špatnejch herců nebyl zrovna dobrej nápad.Spousty z nich děsivě přehrává,navíc ta doslovnost v textech,kdy herci musej všechno s důrazem vyslovit,je až trapná.Navíc některý scény sou legrační(namontujem tam starý výřivky,to bude pecka)myslim že takovou kravinu by tyhle lidi neřešili.Z celkovýho pohledu bych ale ten film viděl tak na čtyřicet procent,dvacet šest je málo.40%. ()

Reklama

A_FISH 

všechny recenze uživatele

veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Plné známých až hvězdných ksichtů tak horem dolem propagované v telce v autobusu, kterým téměř denně musím jezdit... Takže bych čekala něco víc. Potkala jsem jen nudu, nudu, nudu k uzoufání, kterou jsem už dlouho nikde nepotkala. Jediné milé překvapení se ukázalo v podobě Kateřiny Brožové; zdá se, že je to snad opravdu herečka a nejen podivně dokonalá blondýnka. Přidává mi hvězdičku spolu s vždy dokonalým Jiřím Langmajerem; to už je snad stoprocentní jistota. Udrželi mne u toho jen herci a zvědavost, zda se opravdu nezačne něco dít, jinak bych zdrhala po čtvrt hodince. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud měli Hranaři nějak překvapit, či dokonce šokovat vyobrazením činnosti filutů z podnikatelsko-politických sfér ČR, musel by být divák mimo obraz jako ten japonský letec, co ho našli po padesáti letech od konce války na tichomořském ostrově a on žil v domnění, že jeho země pořád válčí z USA.. Jinak mi to přišlo jako když muž dělá akvabely, běloch hraje basketbal nebo hinduista obědvá hovězí. Na naše poměry docela obstojnou formu sráží dějová pomatenost, výkony portfolia tuzemských mýdlových oper (snad vyjma Vilmy), závěrečná kovbojka a vůbec celá ta za vlasy přitažená linie se sledováním od cizích tajných služeb. Chyběl už jen Fox Mulder s jeho akty (pochopitelně myslím ty seriálové s písmenem X, nahatý Duchovny by se do prostředí pražských kmotrů příliš nehodil). Motto na konci znělky by pak bylo: "Your money are out there" (myšleno Panenské ostrovy).. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)
  • Film se původně měl jmenovat Česká ruleta. (LentilleLily)

Reklama

Reklama