Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily v Lousiane, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných návštevníkov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda, až na jednu výnimku.
Keď detektív Mark Lewis dorazí do vily, nájde v nej tri mŕtve telá a živého Johna, ktorý je v šoku. Mark preto zavolá policajnú psychologičku Elizabeth Klein, aby Johna vypočula. Medzitým sa Mark spolu s technickou podporou snažia obnoviť kamerové záznamy z domu, aby získali informácie o tom, kde sa môžu zdržiavať ďalší preživší. V tomto procese detektív objaví temné Johnovo tajomstvo... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (107)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladých ľudí zaoberajú sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej, rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných uchádzačov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda až na jednu výnimku ... James Wan má zrejme dlžoby, a tak sa rozhodol, že namočí svoju "značku" do tejto mliekom obliatej bublaniny. Klamal by som keby budem tvrdiť, že "Demonic" nedisponuje niekoľkými silnými pasážami, ktoré diváka doslovne nepreberú k životu. Solídne 2-3 lakačky sú však pre predpoklady úspešnej duchariny zapeklite málo. Záverečné rozuzlenie očakávané, takže žiadne udeľovanie medaile sa nekoná - 50%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠICHNI MUSÍ ZEMŘÍT, ABYCH JÁ MOHL ŽÍT…“ /// Starej dobrej barák Livingstonů. No, dobrej – jak pro koho. I 20 let po otřesný událost,i si žije svým životem a snaží se dodržet, že kolik lidí (vstoupí), tolik mrtvol (vodnesou). Vypravěčsky se střídaj současný události s těma „před“ (znovu)probuzením baráku. Nechybí ruční kamera ani kamerovej systém, takže prostoru pro zdokumentování z různejch pohledů je dost. Ze začátku mě celkem děcka + ten duch bavěj. Když vodbourám ty dialogy…. tak mně vlastně zbyde hlavně ten „duch“, u kterýho záleží na správným načasování. A tahle svině celkem zvládá. Kurvit mu to začnou policajti… Přestože nikdo ničím nezdržuje a tváří se to celkem logicky, vyklube se z toho úplně vobyčejná duchařina, která neuškodí, a který všichni, co měli velký voči, fláknou míň jak 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, na co si dát pozor při natáčení dokumentu. 2.) U nás doma visej kříže obráceně. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wau, tak Demonic absolutně předčil veškerá má očekávání a slušně mě posadil na zadek. Film se může pyšnit fajn herci především Frank Grillo a Maria Bello, ale i ostatní teenejdžři hrají velmi slušně. Film je rozdělen na dvě dějové linie a je vyprávěn retrospektivně,což mi sedlo, obě linie mají co nabídnout. První ze současnosti má zajímavé krimi vyšetřování s perfektním závěrečným zvratem a vysvětlením alá Saw, v té druhé je to klasická vykrádačka, ale pozor! neskutečně funkční, film obsahuje spousta lekaček a fakt zákeřných, zlých, že se budete cukat v posteli a přát si ať je konec. Naštěstí jsem vyvázl bez většího zranění, ale naražená ruka po pádu z postele mě neminula. Sluchátka jsou povinnost! Líbilo se. 75ˇ% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Wanovo jméno v žánru už něco znamená a byť se tady nepodílel ani na režii a ani na scénáři, převládala u mě naděje, že by se pod úplný škvár nepodepsal. A taky nepodepsal, ale nejedná se o nic světoborného. Zase tu máme obvyklou partu študentů, kteří se vydají do strašidelného domu vyvolat bubáky a všechno to řádně zdokumentovat. Docela mi seděl styl vyprávění, kdy policie vyšetřuje dům plný mrtvol a z vyprávění jediného přeživšího dává formou flashbacků dohromady celý případ. Byly tu i asi dvě lekačky, které zafungovaly a nějaké to strašidlo se tu také mihnulo, ačkoliv na démonické reje, které název sliboval, můžete zapomenout. Ale chybělo mi napětí, o kterém se dá mluvit snad jen v případě začátku a odpovídající atmosféra charakteristická pro strašidelné domy. Odvázaný jsem nebyl ani z herců. Grillo s Marií Bello dobrý, ale ta duchomilná skupinka byla nesympatická a protivná. Mohlo být líp, ale i hůř. 50% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Horor to není a dobrý film bohužel rovněž ne. Dvakrát se mi téměř podařilo, abych se lekl. Určitou část děje jsem snad prožil i v jakémsi mikrospánku. Nějak si film vůbec nedokázal získat moji pozornost a nějakým způsobem mě vtáhnout do děje. Také mi příliš nesedělo to neustálé prolínání se skutečnosti s minulostí. Dost všemu na kráse ubralo i herecké osazenstvo, které tvořil jeden nesympatický pseudo herec vedle druhého. Absolutně ničím mě to celé neoslovilo. Čím více významná daná postava byla, tím nesympatičtějším hercem/herečkou byla ztvárněna. Za mě rozhodně odpádek, i když takový slušnější. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama