Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Mára Atkinsů si odskočil od Asylumu a natočil další žraločí šílenost pod vlastní záštitou. A to je jen dobře, protože se tenhle film vůbec nebere vážně, ani v nejmenším. Těžce hloupý námět, špatné efekty, špatné herecké výkony, ale zatracená zábava! Označení komedie sedne jak zadek na hrnec. Vůbec to celé nedává smysl. Hned ze začátku je třeba naprosto tupý dialog řešící mrtvé motoristy (aneb useknutá hlava, stopa krve, ale proč by nemohla být možnost, že tu hlavu přineslo moře). Na konci se objeví žralok velký jako skála, ale nakonec se v pohodě vleze do úzké chodby. A co teprve ten pobíhající dav ze strany na stranu, jak banda idiotů. A takhle bych mohl pokračovat. Nejvýraznější postavou je neustále hláškující Jimmy (scéna s přepůlenou hrdinkou k nezaplacení), jehož partu doplňuje i prkenný policista (praktická ukázka průměrného hereckého výkonu v tomto filmu), či pohledná doktorka věd (když už, tak proč i přes svůj status neukázat co nejvíc). Kravina, ale jak jsem řekl, zábavná natolik, že si tentokrát ten odpad odpustím. 25% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Záměrně jsem se na tohle podíval, protože jsem chtěl vidět nějakou vtipnou srajdu. Ze začátku jsem se smál, protože když vás žralok kouše do nohy, tak neříkáte au au au. Přemýšlel jsem, že dám dvě nebo tři hvězdy, že to je vtipné, ale velká škoda, že od druhé poloviny to začalo být nudné. Kdyby to bylo více zábavné a sra*koidní, tak bych dal vyšší hodnocení. Škoda, mělo to velký potenciál na vtipnou blbost. VYHODNOCENÍ: SKALNÍ ŽRALOK ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel která se nedá už od názvu brát vážně. Já se na to připravil a bavil jsem se. Seru na příběh který je klasický jako každej film o žralocích. Kašlu na efekty které jsou slabé. A kašlu i na slabé herecké výkony. Já si prostě sednul a koukal jsem na to jak žraloci pod pískem žerou lidi. Trošku mi to připomínalo Tremors. Nicméně musím říct že nikdy mě Nemec tak nedostal. Ty jeho kreace byly fakt geniální a jeho konec byla prdel. Krev a gore tu sice je ale v malé míře takže nečekejte nic extra. Atkins je sice špatnej režisér ale já se u jeho filmech bavím. Co mě trošku zklamalo byl konec s velkým žralokem bylo to už spíše šťouchání do vosího hnízda. Ale za mě palec nahoru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl spousty žraločích filmů, ale s něčím podobným jsem se ještě nesetkal. Měli jsme tu už žraloka zkříženého s chobotnicí, zmutovaného s lidskou DNA, vydávajícího zvířecí řev divoké šelmy, takového jenž dokázal sežrat letadlo i plovoucího pozadu, ale aby některý dokázal proplouvat napříč písečnými dunami to ještě ne. Snímek se sice hlásí k parodiím, ale na něco takového jsem opravdu nebyl připravený. Ještě teď se pomalu probírám z šoku, cože jsem to před chvílí viděl. Tvůrci se nás snaží po celou dobu rádoby vtipnými scénami a hláškami, které určitě někoho dostanou do křečí, ale mě už pomalu začínají podobné filmy lézt krkem. Mám rád zvířecí a monster filmy, ale už to začíná zacházet do obrovského extrému. Filmy od Asylum občas ještě překousnu, jenže tento film je v mnohém překonal. Především pak v otřesných digitálních efektech, ztvárnění žraloků i dementními hereckými výkony. Nesnáším přehrávající herce, jenže tady to dělal snad každý. I ti blbečci pobíhající po pláži sem a tam... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Brendo, Brendo, vydrž, já ti to tam dám zpátky (vyhřezlé metry střev, hm, vyhřezlé, ona vlastně druhá půlka těla jaksi není...)!" Taškařice kopírující zčásti klasické Čelisti (chycený žralok není hledaný zabiják) má zajímavý námět. Průšvihem jsou digitální efekty...nebýt jich, možná by vznikl snímek podobný Chvění (s půvabnými mechanickými červy). Potěšily mě krásné záběry na moře a pobřeží ostrova. Hvězdu musím přidat za to, že zpočátku nekrvavý snímek směrem k závěru přitvrdil (byť já bych to udělal minimálně na způsob Jacksonových Živých mrtvých). Kromě vnitřností se tak divák dočká i věder krve.... Jinak samozřejmě hrubě nenáročná zábava, leč na odpad znám spousty onačejších kandidátů. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama