Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojný. Jeden domček, tajomná prekliata izbietka, dve sestry, jedna zmizne, druhá sa snaží zistiť kam, a samozrejme je do toho zamiešaný jeden duch a nejaký ten zabijak. Podobných žánroviek tu už zopár bolo - áno, duch je ten dobrý, a vďaka nemu hlavná hrdinka objavuje temné zákutia domčeka, a napokon je to (tradične) boj o holý život. Ľakačky fungujú a je ich dosť, zľakol som sa približne v každom 15-minútovom intervale, takže pre mňa nadpriemer. Hlavná hrdinka mi síce veľmi nesadla, ale na rozdiel od podobného, čisto priemerného kúsku Cassadaga tomu pomáha oveľa svižnejšie tempo, viac napätia a omnoho menšia rozťahanosť, takže nudiť som sa nestihol. Palec ROZHODNE nahor. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Velice nudný horor s jednoduchoučkým dějem (nebyl by problém vykecat podstatu filmu v 1 větě, kompletní děj tak ve 4 větách), který nemá v podstatě co nabídnout. Maximálně 3-4 lekačky a zcela nezajímavé postavy v čele s hlavní hrdinkou, jež zrovna příliš hereckého umu nenabrala (80% filmu má na obličeji jakýsi přiblblý škleb, ve kterém se asi měl mísit strach a odhodlání), tak aspoň nosí co nejhlubší dekolty a nejkratší kraťásky. Dvě hvězdy dávám za většinu lekaček, které se povedly, a výchozí nápad (kombinace metafyzického démona a fyzického démona), i když je zpracován tak tristně. (4/10) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Debutant Nicholas McCarthy se mnou neuzavřel Pakt o neútočení na kardiovaskulární systém a za to mu, lehce zablácen, děkuji! Po kraťasu stejného námětu ze Sundance 2011 přišel s plnohodnotnou kombinací duchařiny a detektivního thrilleru, kde napětí tepe, atmosféra houstne, ruchy zvyšují tepovou frekvenci (dech, i třeba ticho) a kamera odmítá dělat breakdance tanečky či pracovat s rádoby bububu nočním viděním. Ono se totiž pořád dá strašit, světe div se, i zastaralými filmovými metodami.. Dokonce Kašpi, mop na vymetení všemožných béček, který nepatrně okoral a s šedivým strništěm i lehce "zmortensenovatěl", stačil rozšířit zorničky dřív, než začal být na obtíž.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na filmový a zároveň i režisérský McCarthyho debut jsem byl vážně zvědavý a nějak mne neodradilo ani rozporuplné hodnocení těch, kteří tento kousek již viděli. Není na škodu si tu a tam pustit nějakou tu duchařinu. Když se navíc nejedná o čistokrevnou záležitost a tvůrci do ní přimíchají i něco z jiných odvětví, tím je to pro mě jen lepší. Již od úvodních minut se mi docela zalíbila i navozená atmosféra a já se jen v duchu modlil, aby zas nešlo o další blbost, kdy budou vzduchem jen proletovat kusy nábytku a hlavní hrdinka nedostane infarkt díky blikajícím zářivkám. Naštěstí je příběh obohacen o finální rozuzlení, které bych tu nechtěl prozrazovat a díky kterému nemůžu dát ani horší, než průměrné hodnocení. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Teda čekal jsem Lepší Hororový Zážitek! oO.. Za celý Film se mi líbily asi 3 Scény.. Ono jich snad více ani nebylo.. A to jak duch s ní házel v bytě o stěny.. To mělo celkem Grády.. Dále Přichod černovlasé Ženské, která ji pomohla odhalit tajemství... a Závěr.. Kde se objevilo i nějaké to menší Gore.. Ale to je vše? Jaký Infarkt?? Jaký Zážitek.. ách Jo! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Motocykel, na ktorom jazdí Annie (Caity Lotz), je 1970 Honda CB350 a fotoaparát, ktorý používa policajný dôstojník Creek (Casper Van Dien) na nafotenie jej domu, je Canon model 7D. (misterz)
  • Seznam obětí na „wikipedické“ stránce Jidáše (Mark Steger) pochází ve skutečnosti z reálné wikipedické stránky amerického sériového vraha Zodiaca. Ve filmy bylo z celého textu pouze odstraněno jméno Zodiac. (gamemaCZ)
  • Hlavní postavě Annie (Caity Lotz) se během filmu několikrát změní délka vlasů. (Stanley619)

Reklama

Reklama