Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prozatím dávám 3*. Charlie je pořád cool, ale příjde mi, že je na něm vidět vliv drog, hlavně teda na vizáži. Jinak je to sranda s tématem, které se moc často v seriálech nepoužívá a to psychologie a tu mam rád. Takže tak, uvidíme jak to půjde dál. Dva a půl chlapa, dokud tam byl Sheen je o hvězdu výš. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ako oddychovka postačujúce, ale v porovnaní s Dva a pol chlapa výrazne slabšie. Seriál trpí nízkym výskytom zaujímavých postav, vlastne sú len dve a to Charlie a jeho terapeutka. Ostatní “pacienti“ sú vykreslení iba povrchne a slúžia viacmenej na slovné výmeny. Domáca skupina ešte ujde, ale tá väzenská je dosť trápna, ešte že nedostáva toľko priestoru. Zvyšné postavy patria už iba k nahrávačom, vrátane Servírky z baru, čoby nevýraznej kópie Berty. Zápletky našťastie svižné, poteší prítomnosť Charlieho otca Martina, podpichovanie celebrít a nepochybne súkromného života zúčastnených. Aktuálne brázdim druhou sériou a doposiaľ ma najviac dostal Sheen s mincou medzi polkami, snažiaci sa udržať pozornosť na súdnom pojednávaní. Ak si seriál udrží nastolenú úroveň som spokojný. Stý diel za mnou. Zamrzelo odstavenie terapeutky, ktorá sa navážala do práce Charlieho Sheena a ten donútil producentov, aby ju vyrazili. Jej blonďatá náhrada nahradila charizmu afektom a tuctovosťou, čím sa nijak nelíši od Charlieho jednorazoviek. Na margo toho však do seriálu vstúpila postava fešného suseda Seana a nahradila prázdne miesto po odchode terapeutky. Myslené samozrejme hetero-metrom. Seriál tak bez väčších komplikácií dokráčal do cieľa a Charlie sa zaň hanbiť nemusí. ()

Reklama

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, všichni se na to díváme jen kvůli panu Sheenovi. A já mu fandím, ikdyž to možná dělá jen na truc. No řekněte, vás by snad nenaštvalo, kdyby vás vyměnili za Kutchera? Konverzační humor na úrovni, postavy správně švihlé a díly si drží jlaťku kvality na přibližně stejné úrovni. Pokud budou i další řady držet stejnou neupadající kvalitu, máme tu další pohodový sitcom na nedělní odpoledne. (Hodnoceno po 1. řadě) ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Bud jsem vyzkoušel tuctový americky seriály, kterých bylo hodně. Shit my dad says mi prislo stejne suse dobre jako todle, Happy Endings a spol. Všechno mě to příjde na stejný brdo. Možná jsou tři díly málo, ale i tak je to dost abych mohl přehodnotit, že todle není nic pro mě. Za tři díly jsem se zasmál dvakrát a to jen tak pres stáhnuty rty. Epický Charlieho návrat se pro mě nekoná... ()

jirijost 

všechny recenze uživatele

Moc šancí jsem tomuhle seriálu nedával, pilotní díl mě vůbec nezaujal, ale řekl jsem si že to nějak přetrpím a kouknu i na pár dalších dílů a hned od druhého dílu mě Anger Management začal bavit. Na Dva a půl chlapa to sice zatím určitě nestačí ale Charlie Sheen opět řádí. Spousta vtipných scén, ke kterým pomáhají i ostatní herci. Po pár prvních dílech dávám zatím čtyři, nevypadá to vůbec špatně. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)
  • Ještě před začátkem premiéry prvního dílu Charlie Sheen prohlásil, že po konci seriálu končí i jeho herecká kariéra. (S.W.A.T)
  • Ve čtvrtém díle první řady s názvem "Charlie and Kate Battle Over a Patient" ve scéně, kdy Charlie (Charlie Sheen) navštěvuje svého pacienta Patricka v obchodu s oblečením, má na sobě přesně to samé oblečení, které bylo pro Charlieho typické v seriálu Dva a půl chlapa (2003), tedy modrobílou košili a béžové šortky. (Shadowspark)

Reklama

Reklama