Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 003)

plakát

Šílený Max: Bojovník silnic (1981) 

Asi je chyba, že jsem to viděl až teď, protože bizarní to je a to mám rád. Bohužel jsem mezitim viděl různé nástupce a sedli mi víc, než poměrně tichy Max.

plakát

Hříčky přírody (2015) 

Přepálené, bláznivé a oddechové dobrodružství. Lidi, upíři a zombie by se měli spojit i ve skutečnosti.

plakát

Death Race 2000 (1975) 

Bizarnůstka, která uz dneska nepřekvapí, ale dobře se dívá na Slye, jak soupeří s Davidem. Za málo peněz pěkný pokoukání.

plakát

Roger Corman, král filmového braku (2021) (TV film) 

Hned jsem dostal chuť pustit si něco z Cormanovi rozsáhlé kinematografie. Ten muž byl stroj a stal u tolika slavných umělců a projektů...

plakát

Bláznivá noc (2016) 

Uchechtl jsem se přesně dvakrát. A to je dost málo. Jasona Biggse mám rád, ale tady mu scénář dost hází klacky pod nohy.

plakát

Spása planety (1985) 

Prvních dvacet minut je zábavných, ale pak zacne logika dostávat na držku, což by nebyl zase takovy problém. Ale zřejmě většina rozpočtu padla na krátkou část ve vesmíru a na zbytek uz nezbylo.

plakát

Cabin Fever (2002) 

Překvapivě svižná a vtipná kravinka.

plakát

Přízraky (1998) 

Nejdřív jsem měl pocit, ze koukám na béčkovou vykrádačku Věci, coz by mohlo být fajn, ovsem pak jsem zjistil ze jde o nudnou a velmi hloupou vykrádačku. Osobně zastávám názor, že Ben Afleck neumí hrát, je jen pár režisérů, kteří ho umí využít a dát mu roli na tělo (Batman v DCEU a Ztracená). Nejvíc film vystihuje scena, kdy si Peter O'Toole povídá s kanálem a to uz si řeknete, na co to koukám?

plakát

Krvavá pomsta (2016) 

Light verze Prvního Ramba s pomstou z Johna Wicka. Je to pomalé, nepříliš originální, ale i tak jsem se dobře bavil.