Reklama

Reklama

Tajemství a smysl života

  • angličtina The Meaning and Mystery of Life (více)
Trailer

Obsahy(1)

Co je smyslem života? Co je láska, humor, strach a smrt? Je všechno jen sen? Kdo jsme a kam směřujeme? Probudíme se, vzpomeneme si? Na tyto a další otázky se snaží nalézt odpověď celovečerní film Petra Vachlera s názvem Tajemství a smysl života. (Falcon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

ondranow odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci zachování dobrých rodinných vztahů mažu svůj předchozí peprný záporný komentář. Hodnocení "0" tu nechávám, protože alespoň takto si chci vyjádřit svůj názor. Chci, aby si všichni nadšenci uvědomili, jak dětinské je hodnotit film před jeho shlédnutím. Předpokládám, že taky nebudete vychvalovat jídlo dokud neochutnáte.. a takových je tu většina! Těším se až půjde film ofiko do kin.. dojde na moje předchozí slova. Film byl dle mého špatný. ()

LilDevil 

všechny recenze uživatele

Film nie je pre kazdeho. Ak neviete ani len precitit prirodu, tak na neho nechodte. Usetrite obe strany negativity. Mne sa velmi pacil. Kto citi, citi a vie ci su to len blaboli, alebo nie. Jedna vec, s ktorou suhlasim s komentarom, kt som tu citala. Film je moc dlhy. Na to ake hlboke myslienky ma cely cas - to sa neda zvladnut (a najma v kine, kde na vas reve hudba az vam chveje cele vnutro a je vam zle). Ja teda nemam problem sa na nieco sustredit hodiny, ale tu som bola z toho doslove vycerpana po cca 85 min. a ako som vtedy s prekvapenim zistila, to sme boli len nieco za polovicou :D Najkrajsie na celom filme boli za mna posledne minuty. A este to umocnilo ked zacali ist titulky, pretoze sa nikto nezdvihol a v sale bolo uplne ticho (to som nikdy nezazila. okrem ventilacie ziadny zvuk). Titulky boli skoro na konci, ked ludia zacali odchadzat. ()

Reklama

ludva10 

všechny recenze uživatele

Za mě úplně úžasný film ( navštívili jsme předpremiéru s debatou a přednáškou v Karlových Varech) . Film je skvěle natočený, děj velice zajímavý, včetně efektů, animací a zvuku ( zvuk mě tedy hodně překvapil ). Každopádně úžasně srozumitelně odvyprávěný a musím se přiznat, že i mě ( a to nejsem nijak duchovně založený) nutil k neustálému přemýšlení o tom všem , co tam zaznělo. Na konci filmu jsem si říkal, že film patří mezi to nejlepší co jsem kdy viděl. Musím tleskat, bravo. ()

robbez 

všechny recenze uživatele

To snad ani nelze nazvat filmem. Vachler prostřednictvím odpudivého čmeláka dvě a půl hodiny poučuje o svém pohledu na svět, který je samozřejmě ten jediný správný. Neustále tam promlouvají různí "ezo-mudrci" a žvaní poměrně banální duchovní fráze. Že je láska a odpuštění důležité vím sám i bez tohoto rádoby světoborného spirituálního veledíla. ()

baiskon108 odpad!

všechny recenze uživatele

Projednou jsem nechal svého vnitřního cynika spát a šel tomu vstříc, otevřený i těm sebehloupějším moudrostem a odhodlaný poznat ten tajemný smysl žití! A ano, pan čmelák tu hlásá vskutku nadživotní perly! Bez cynika to zkrátka nešlo, jinak bych se u tohoto idiotského zpracování jen propadával studem a trapností stále hloubš a hloubš do sedačky. Že se tam nepodaří z tak velkého kvanta zdrojů vtěsnat ani jednu zajímavou myšlenku, tomu tedy říkám jistá forma umění. Poté, co jsem si vyslechl, že „voda je šťastná, když se na ni díváme, a smutná, když se na ni nedíváme,“ jsem měl pocit, že už mě jen zkoušejí, zda ještě furt vnímám. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo již v roce 2012. Od poloviny června roku 2013 pak byly filmovány hrané sekvence na Šumavě. (AnčaRambo)
  • Ve filmu se objevuje kolem 60 respondentů. (Kaleidoskop)

Reklama

Reklama