Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ľahké westernové béčko s výborným úvodom, ktoré sa po rozbehu zvrtne do nudného akčného blábolu s tonami klišé, gýču a nie veľmi dobre zostrihanou akciou. V istom zmysle to ale má niečo do seba - pekelné vsuvky s Rourkom ako diablom trochu osviežili prázdne nápady, a Trejo si svoju rolu očividne užíval, pretože sa do nej hodil dokonalo. Trochu ma hnevá zbytočné zamiešanie kariet so ženskou v podaní Diny Meyer, ale to už k spomínaným gýčom patrí. Ako priemerná jednorazová záležitosť obstojí, ako skutočný western ani zďaleka. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo a jeho velká akcí nabitá westernová pomsta. Řežba v Tombstone mě překvapila svým tempem, protože to měla fakt parádní a ani chvilku nenudila. Ďábelský Rourke smrtící Trejo pěkná Dina Meyer a to všechno ve westernovém kabátu. Nevím co podle hodnocení ostatní od filmu čekali ,ale moje očekávání klasické Trejo podívané film splnil na 100%. 75% ()

Reklama

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Žánr western nemám moc v lásce, ale řekl jsem si, že pro jednou udělám vyjímku a zkusím to. No a dostal jsem přesně to co jsem očekával. Tak půl hodiny se na to dalo dívat a poté to už začalo nudit a víc a víc. Například špičkový western Nespoutaný Django má skvělí herci, výborný příběh, kvalitní režii ... atd Ale toto nemá bohužel nic :-( Ale tak jednou se na to kouknout i když občas s utrpením dalo. 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ó Satane, pif paf, to byla ale kravina. Nemám nic proti pistolnickým návratům z pekla, taky občas dostanu propustku z kotle, ale tady jsem se takřka pořád ztrácel v tom, kdo s kým a proti komu zrovna střílí. To ovšem nic nemění na tom, že potkat duo Trejo - Rourke v temné uličce, tak na zem položím peníze, platební kartu s PINem i cosi hnědého mazlavého a rychle prchám na druhý konec města, abych se utkal s daleko méně nebezpečnou Godzillou. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový film do nepohody, kterému vlasně nemůžu nic vytknout a zároveň mu nemůžu prdnout více než 3rudé. Skoro bych řekl, že vyšší hodnocení by film samotný urazilo.Takovýhle hrubozrný, jednoduchý, levný, na nic si nehrající brak-s příběhem zaplivaným jak rodokaps věky ležící na veřejných hajzlech, který celý film táhne jeden tetovaný mexikánec s xichtem připomínajícím poblitou a rozbitou tahací harmoniku na dně popelnice-ani větší ambice nemá. Když se pak v téhle freak peep show-jako zlatý hřeb-před kamerou párkrát projde "zrůda kdysyfešák Rourke" o pár kilo nateklejší než posledně aby s Dannym prohodili pár břidkých dialogů-musí být každému hned jasné co je tohle za můvíčko. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno