Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No páni, tohle jsem od toho nečekal !! Dost dobrá práce, sice ta kamera až moc často zaujímala neobvyklé polohy a to mě postupně začalo štvát, hudba je také spíše průměr, no jinak to je příjemný počin... Danny Trejo na to že mu táhne na sedmdesát má lepší formu jak kde jaký čtyřicátník. A zbytek hereckého obsazení se musí také pochválit. Vážně jsem čekal, že film párkrát prokliknu, abych si ušetřil čas a dám tu jednu hvězdu, ale to se nestane ... HODNOCENÍ: 69% (3*) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Roel Reiné to tentokrát poriadne prestrelil. Nie žeby natáčal jeden skvost za druhým, ale napríklad také Rallye smrti 2 stálo za pozretie. Tento paškvil pozostávajúci z nosnej témy z Vrany obohatenej o kulisy starého dobrého Divokého západu a vyšperkovaný takým počtom lietajúcich guliek, že by sa za to nemusel hanbiť ani Sam Peckinpah vo svojej Divokej Bande či Quentin v Djangovi, však postráda to najpodstatnejšie, dej. Celý čas, vynímajúc talk show s diablom, sa riadi heslom NABI A ZABI, čo sa po 15 minutách stane mierne unavujúce a navyše aj pokusy o sypanie hlášok so stone face sa poväčšine úplne míňajú svojmu cieľu, ešte šťastie, že zopár svetlých výnimiek predsa len zabodovalo. Čo už, Danny Trejo si takéto úlohy musí vychutnávať plnými dúškami, veľa ich už asi nebude, čochvíľa má siedmy krížik na chrbáte a to už je pomaly čas, aby úlohy rôznych sucho hláškujúcich badassov prenechal o 30 - 40 rokov mladšej konkurencii. Ale zatiaľ im ešte stále hravo dokáže nakopať zadok, a ak ho riadne naštvú, tak aj ten predok... ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Překvapující co může z Westernu vzejít když si stím někdo pohraje a tady si s tím tvůtci pohráli báječně . Nebyl to sice úplně Western , ale to je jenom dobře . A kromě příběhu který scénáristi sepsali přímo nádherně Danny Trejo si zahrál svoji roli tak jak měl a byla mu jak na míru šitá . ( 1.10.13/MAC ) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příběhově o ničem (taková ořezaná westernová Vrána), jenže přes svou lacinost tohle videobéčko dobře vypadá, na nic si nehraje a drsňáckou akcí, pózami i hláškami neškudlí. Zručná režie sází nápady a krkolomné záběry, zběsilá střihová palba nejspíš účelově maskuje "důchodcovskost" Dannyho Treja a Mickey Rourke si svého slizkého ďábla náležitě užívá. Ne že bych sem tam nepospával, ale čekal jsem horší. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

To zase byla "řežba" :D. V Tombstone nikdo nikoho neřezal, jen tam přišla "Smrt" v podaní Danny Treja. Překladatel názvu asi nepochopil (nebo film neviděl). No neva. Film jako takový mě překvapil. Ne námětem, hereckým výkonem (kohokoliv) nebo tak. Ale formou. Neobvyklé úhly kamery a netypické záběry. Něco podobného jsem viděl naposled ve westernu Posse (což je 20 let starý film). Díky tomu se u mě podařilo nastavit celkem příjemné rozpoložení a sledování filmu jsem si užil. Jinak je to čistokrevný průměr co nezklame. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama