Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

anli 

všechny recenze uživatele

Druhy film cetnicke serie,tentokrat v USA.Spousta novych vtipu,zalozenych na rozdilnosti obou kultur.Scenar slusny a vtipny,herci stale skveli,celkove vyzneni jde trochu dolu oproti prvnimu filmu.Je to logicke,protoze uz nas Funes neprekvapi svymi grimasy,uz to totiz cekame-a to je obecny problem pokracovani.Takze davam jasne newyorskych 70%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si myslíte, že Četník v Novém Yorku je nejlepší díl ze série Le Gendarme, pak je třeba říct, že „Your attitude is not just.“ Občas zaperlí strážmistr Cruchot, když během nanosekundy přejde z buzerace podřízených k rektálnímu alpinismu v pohoří pana rotmistra, ale jinak je tam spousta hluchých míst a nepříliš nápaditých gagů. Lodní lekce angličtiny budiž předčasným vrcholem celého snímku a mám za to, že závodčímu Fougasseovi by při ní slušela věta „My tailor is beautiful..“ ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sice ne tak kvalitní jako první díl, ale o to zase vtipnější. Sledovat patálie Chruchota a jeho bandy v americkém prostředí, to je něco neuvěřitelného. Nicole mi v tomto filmu docela vadila, ale aspoň díky ní vzniklo několik dalších legendárních scén. Jiné scény byly zase naprosto zbytečné a natahované (např. Chruchotův "souboj" o maso s chuligány). Chudák Fougasse si toho New Yorku moc neužil :) Vaše flowers jsou hnůj! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Druhý ze série četníků není překvapivě slabší než jednička. Jen už mu nedávám tu bonusovou hvězdu za start jedné filmové epochy. Přesto jde pořád o výbornou komedii, která mě spolehlivě pobaví. Různé kontrasty mezi americkou společností a francouzským "myšlením" jsou zfilmovány dobře a v celém snímku je mnohem více povedených vtipných scén, než těch trapných a to si pěkné tři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět vtipné scény, možná lepší než v prvním díle. Zde ale celkově příběh, někteří trapní herci a tak - to mi zde vadilo. Prostě mi tenhle díl zas tak moc dobře nesedl. Je to opět nadprůměr, ale jednička byla lepší. Zde nic většího než vtipné scény neoslní, i tak slušná zábava, kterou ne třeba opakovat vícekrát. 64% = *** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Jedná se o jediný film z četnické série, ve kterém nejsou scény zběsilých jízd ctihodných sester. (SONY_)
  • Scény na zámořské lodi, kdy četníci cestují z Francie do USA, se točily za plného provozu. Cestujicí si mysleli, že představitelé četníků jsou celníci a filmovému štábu uvěřili až když jim Girault a spol. promítli Četníka ze Saint Tropez (1964). (fandalehy)
  • Pri nácviku poplachu a následnom nástupe má Cruchot (Louis de Funès) správne oblečenú záchrannú vestu, no v ďalšom zábere, keď sa rozpráva s Fougasseom (Jean Lefebvre) je vidieť, ako má záchrannú vestu oblečenú nesprávne, zaviazanú zvrchu cez ruky. (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama