Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (277)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten důvod proč se říká, že Český filmy stojej za starou belu! ..Film bez duše, spádu, dynamičnosti a hlavně - bez jakýkoliv originality. Nevidim vlastně ani žádnej důvod proč se na Martina a Venuši kouknout. Protože je to tak strašně opakovanej příběh ze života? Super no, to je každej druhej. ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Pro me osobne prijemne prekvapeni, ktere jsem si uzil o to vic, protoze - preci jen - clovek, ktery vi, o cem takovehle problemy v rodinnych kruzich jsou (vyhasly vztah, neposlusne a vzpurne deti, rozdelene role matka vs. zivitel), se do deje vzije mnohem vice, nez "laik." Ale nepochybuji o tom, ze sve priznivce si film najde! Vsechno mi prislo uveritelne a vcelku i realne, az na par dejovych nejasnosti a obcas umele vytvorenych prvoplanovych vtipu. Jinak se ovsem jedna o kvalitni komedii. 75%. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Romantický začátek a nesmělé balení vezmou rychle za své po narození dětí. Pryč ze stereotypu je může vzít sázka s dědečkem a otcem, že se postará o děti sám celý měsíc. Pokud nejsou schopni kompromisu, tak prohození rolí není zas až tak špatnej nápad. Starání tatínka o roztomilé dětičky by mělo být zárukou dobré zábavy a tady se to povedlo. PS-Babské rady-odvar z makovic- kdo zná recept, ať mi napíše prosím do pošty, díkys:)) "Tatíí pivooo" ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jedno opravdu velké plus film má. Práce s dětskými herci je vysoce nadstandardní. Jsou přirození, vtipní a snad až na pár náznaků ani znak po topornosti nebo trapnosti. O dospělákách se to říct nedá. Bokovou v první řadě nemusím. Ostatní herci by byly dobrou volbou, ale ne do filmu, kde jim není dán žádný zajímavý prostor. Vtipy by film měl slušné, ale jsou totálně nevyužité. Někdo je vypálí a hned je přebije další scéna. Nebo je cítit náznak dobrého fórku, kterému ale chybí něco k dotažení. Že je téma stokrát viděné je pravda, ale i stokrát viděné může být dobře a zajímavě natočeno. To se zde nepovedlo. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Trochu to vypadá, jako kdyby byl zfilmován scénář z nějaké středoškolské soutěže. Naprosté vytržení z reality je jedna věc, mnoho bizarních zápletek a šestákových zvratů věc druhá, i ta okatost použitých prostředků a motivů by se dala při velké toleranci odpustit, pokud by film byl alespoň trochu vtipný, když už to má být komedie. Tahle česká rodinná čalamáda je ale bohužel úplně mimo, není vůbec vtipná, žánrově se snaží plout všude možně, ale kompas si s sebou nevzala (snad nejbizarnější je hororová etuda ve sklepě/ateliéru postavy Krause mladšího). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Film je věnován ženám u příležitosti Mezinárodního dne žen. (jenik71)
  • Na jeden z veselých okamžiků z průběhu natáčení vzpomíná Adam Dvořák se slovy: „Jednou ráno byla k snídani v cateringu spousta nutely. Bylo to přesně den poté, co ji rekvizitáři velmi nutně potřebovali ve velikém množství. Točila se scéna, ve které se náš filmový táta Martin (Marek Taclík) učil přebalovat…" [Zdroj: Turner] (oje)
  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama