Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (278)

klida 

všechny recenze uživatele

Ke značnému překvapení všech zúčastněných jsem u toho nemlatil hlavou do stolu, ale i tak je značně debilní, nevtipne, nudné a především zbytečné. Vše je podtrženo idiotskym chováním postav. Škoda, že se v něčem takovém zahajuje tak talentovana slečna, jako je Tereza Chlebovska. Kdyby se aspoň hlavní postava nejmenovala Martin. A jak k tomu všemu přijde chudák Iggy Pop? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný a poklidný romantický film, který má spoustu pěkných okamžiků a milých scén. Malé dětské herečky ovšem bohužel nejsou zrovna to, co člověka upoutá k dalšímu sledování. Líbil se mi nápad někdy k začátku filmu, kde u starého auta každý rok odlepovali dálniční známku a tím vlastně posunuli tu dějovou linii o několik let dále. Nápad pěkný, ale občas pokulhávala realizace. I když byla bych sama proti sobě, kdybych neřekla, že jsem od tohoto filmu očekávala trochu více. Ovšem musím podotknout, že Marek Taclík mě poslední dobou nepřestává udivovat. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Roky omýlaná koncepce, kdy manželství dosáhne do bodu, kdy má jeden z manželů pocit, že se nemůže dostatečně realizovat a radikálně změní běh rodinných věcí a s tím nutně přichází komické a trapené situace, které tento nový status quo vyvolává. Nic objevného. Tady ovšem zabaleno do poměrně nenuceného kabátu s příjemným hereckým obsazením. Takže to docela odsýpá. Celkově však taková docela příjemná nuda. Výplň deštivého odpoledne nebo jako kulisa. Čistě spotřební záležitos. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Na tenhle filmeček jsem se díky traileru docela těšila, bohužel ten byl na tom to nejlepší.. Mám ráda Taclíka, ale tady ho bylo až příliš. Navíc mi je bývalá paní Lišková krajně nesympatická. Film funguje perfektně jako antikoncepce, díky. Nechci nijak znevažovat talent holčiček, ale jejich výstupy jsem jim naprosto nevěřila. Jediné, co bylo vyvedené byli lokace, i když po roce života ve Vršovicích bych chtěla vidět den (krom čistění komunikací na jaře a na podzim), kdy před místním Sokolem nestojí ani jedno auto. Úvodní písnička je líbivá, ale nesměli by jí ve filmu používat jako téměř jedinou hudbu. Ideální film pro maminky na mateřské ve všední den dopoledne, jinak si to svoje diváky jinde asi nenajde.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z rádoby vtipných českých odpadů, v němž se postavy stále chovají jako naprosto nesympatičtí idioti a jejich děti jako největší rozmazlení fakani, jimž nikdo nevynadá, a my se jim máme smát. Smutné, jak je čím dál těžší u nás natočit aspoň průměrnou žánrovku bez zbytečného pitvoření. A docela by mě zajímalo, jakým způsobem jsou dneska do filmu vybíráni dětští herci, protože něco tak nesympatické a odfláknutého už jsem dlouho neviděl. Éra Tomáše Holého a spol. už je evidentně ta tam. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)
  • Na jeden z veselých okamžiků z průběhu natáčení vzpomíná Adam Dvořák se slovy: „Jednou ráno byla k snídani v cateringu spousta nutely. Bylo to přesně den poté, co ji rekvizitáři velmi nutně potřebovali ve velikém množství. Točila se scéna, ve které se náš filmový táta Martin (Marek Taclík) učil přebalovat…" [Zdroj: Turner] (oje)

Reklama

Reklama