Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zápletka samotná sice neoplývá zrovna originálním námětem, který by nebyl k vidění už jinde, ale jako celek tento film jakžtakž ušel. Mělo to pár slušných momentů, akční scény taky nebyly špatné, ta malá holka mi byla celkem sympatická (a to nemám malé spratky ve filmech zrovna v oblibě) a hlavně kde jinde je možnost vidět Jasona Stathama s dlouhými vlasy…Sice jen na začátku, ale…Kupodivu jsem se u toho ani moc nenudil, Winona Ryder sice už zestárla, ale pořád je to má platonická láska z puberty, Frank Grillo i James Franco podali dobrý výkon – byli i správní slizouni a Kate Bosworth tu fetku zahrála fakt solidně. Sice je to průměrná záležitost, ale určitě ne ztráta času… ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Že to ještě někoho napadne točit a snad i doufat v něco jako úspěch! No nevadí, jen jsem si chtěla odfrknout od obvyklých žánrů a zjistit, jestli je Statham pořád stejně směšný a zda se přítomností Jamese Franca zvedne úroveň - první zjištění potvrzuji v plné míře, druhé se nenaplnilo - James opravdu může hrát nanejvýš padouchy, poznamenané harmonickým dětstvím, ať je co je, stále čekáte, kdy zlotřilost odpíská a začne napravovat morální úhony svých nepřátel, Winona Ryder pak mezi herečkami své generace definitivně získala přesně to místo, jaké měla její přehrávaná postava mezi spořádaným obyvatelstvem, jen doufám, že tomu tak není i u přesvědčivé socky Kate Bosworth... a vůbec, ani demoliční efekty nestály za to, zničili toho míň, než v jednom díle "Kobry 11" - jen osvědčené, tradiční rvačky 1 : 10 své příznivce nezklamou... jinak prostě nelze, než nedoporučit.. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to bylo opět těsně pod hranicí únosnosti, ale taková zářná jména jako Sly, Isham, Statham, Franco, poslední jmenovaný v poněkud netypické roli úlisného záporáka, mě holt vždy nějak ukecají i beze slov. Jason kromě nasraného pohledu dost často "sekal hlavy", takže nač kritizovat a hledat blechy. Holčička se chovala statečně a byla moc milá a krormě akce došlo po Slyovsku též na pár kořeněných i vtipných scén jako např. v závěru: "Budu na tebe čekat." Já taky, na další podobné role a filmy mnou milované a opěvované. ;-) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr. Jako drsňáckou Stathamovku bych možná hodnotil i za čtyři, protože oproti jiným jeho přepáleným akčňákům mě tento fakt bavil. Plusem jest i celá kupa známých herců, no bohužel místy patetické chování postav a laciné zakončení táhnou Homefront spíše do jednohubkového průměru. Kdyby se tvůrci soustředili v druhé půlce filmu více na postavy než na přestřelky a honičky, byl šťastný na plné čtyři bludišťáky. Ale kouknout se na tento filmu rozhodně dá. 69% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková ta typická, béčková, Stathamovská vybíječka, která má tuctový námět, ale na večerní pobavení bohatě stačí. Má to spád, kvalitní akci, od začátku to šlape jak hodinky a závěrečný home invasion připomíná nového Ramba (Stallone u scénáře, náhoda?). Hlavní postavě tady šikovně sekunduje James Franco a Frank Grillo, což určitě není na škodu, i když jejich "životní role" to asi nebudou. Když není do čeho píchnout, tak proč ne, příjemně mě to překvapilo, a vzhledem k tomu, že Stathama jsem už dlouho neviděl a jeho postavy a filmy mám rád, přihodím tady tu hvězdičku navíc. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)
  • Scenár napísal už pred rokmi Sylvester Stallone, ale dlho sa nerealizoval z rôznych dôvodov, až herec od stvárnenia hlavnej úlohy vzhľadom na svoj vek upustil a prenechal miesto pre Jasona Stathama. (beso74)
  • Sylvester Stallone vyhlásil, že jeho scenár mal byť pôvodne scenár k piatemu pokračovaniu Ramba (1982). (GAZ789)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama