Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr. Jako drsňáckou Stathamovku bych možná hodnotil i za čtyři, protože oproti jiným jeho přepáleným akčňákům mě tento fakt bavil. Plusem jest i celá kupa známých herců, no bohužel místy patetické chování postav a laciné zakončení táhnou Homefront spíše do jednohubkového průměru. Kdyby se tvůrci soustředili v druhé půlce filmu více na postavy než na přestřelky a honičky, byl šťastný na plné čtyři bludišťáky. Ale kouknout se na tento filmu rozhodně dá. 69% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková ta typická, béčková, Stathamovská vybíječka, která má tuctový námět, ale na večerní pobavení bohatě stačí. Má to spád, kvalitní akci, od začátku to šlape jak hodinky a závěrečný home invasion připomíná nového Ramba (Stallone u scénáře, náhoda?). Hlavní postavě tady šikovně sekunduje James Franco a Frank Grillo, což určitě není na škodu, i když jejich "životní role" to asi nebudou. Když není do čeho píchnout, tak proč ne, příjemně mě to překvapilo, a vzhledem k tomu, že Stathama jsem už dlouho neviděl a jeho postavy a filmy mám rád, přihodím tady tu hvězdičku navíc. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Vlastně to byl velice fikaně splácnutý akčňák. Na neohroženého expoldu s malou dcerkou v nebezpečí zabere hormonálně labilnější divák vždycky. Akční hrdina a dcera přece fungovali už v Kommandu a to si troufám tvrdit, že Statham se k významu slova herec, oproti masové kouli Arniemu, blížil mnohem víc. Koho by to stále herecky neuspokojilo, mohl se soustředit na Franca, ten si zlounsko psychopatické role umí užít. Jediné mínus vidím v chaotickém střihu, případně jsem prostě pomalá v oční reakci, ale ty kontaktní bitky jsem absolutně nestíhala. Bum plác, frajer leží s trojitou frakturou, a já vůbec netuším, jakým přesně chvatem k tomu došlo. To mě znervozňuje, očekávala jsem, že Statham bude mít reakční rychlost důchodce a ne Jackieho Chana. Půl hvězdu ke třetí navrch přidávám za to, že černé kotě Luther, mazlíček agentovy dcery, nebylo týráno a zavražděno, což jinak patří k běžnému zastrašovacímu repertoáru záporáků a já špatně snáším i předstírané filmové násilí na zvířatech. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Je mi to jasné. Trpíte tu jemnou dyslexií a pustili jste si to jen proto, že vás zmátl název "Homofronta", pročež jste doufali, že to konečně bude něco dle vašeho gusta. A ejhle, ona se z toho místo další Zkrocené hory vyklubala klasická, povedená Sylvestrovská Stethemovka, po které si tu teď neuroticky rozmazáváte mejkapy a prskáte přes tlustou vrstvu rtěnky něco o slaboduchých béčkách. Tak si to shrňme! Áčkový rozpočet, áčkové obsazení, které navíc podávalo dost slušné výkony, vezmeme li v úvahu, že všichni museli hrát s rukou na šrajtofli, aby je náhodou během natáčení nevykostila Vinona, no a já osobně od něčeho, co má v anotaci "Akční" a v kolonce scénář "Stalone", zrovna Heideggerovský útok na esencialismus tradiční metafyziky dvakrát neočekávám. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: James, James, Winnona a dle hodnocení průměrný akční thriller. Dostal jsem: slabu úvodní zápletku a míň akce, než jsem čekal. Slabší akčňák se Stathamem, když potřebujete zabít čas. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor – | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v meste New Orleans v americkom štáte Louisiana. (Laslo)
  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama