Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

bobiša 

všechny recenze uživatele

těžko hodnotit,každý díl je jiný,některé povídky byly lepší jiné horší,nyní TV začala vysílat další díly a hned první 2 povídky se mi moc líbily,zvláště příběh Idyla na konci léta,krásná příroda,pěkný příběh,ale zároveń smutný díky příslibu událostí a dnů příštích,což následující povídka potvrdila. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

1. řada: Jediné povídky jasně vyčnívající nad průměr (****): Mokré tričko; Družička. // Varuju před obzvlášť nepovedenými epizodami (*): Májová romance Dr. Mráze; S jedním uchem na veselo. // Zbytek je +- průměr, což je škoda (látky), neboť některé povídky sahaly po lepším hodnocení, např.: Vzpomínky; Diamantová svatba. // Celkově zklamání. 2. řada: Povídky jasně čnící nad průměr (****): Idyla na konci léta; Polibek pro vítěze; Host u tabule. // Varuju jen před epizodou (*): Miška je kouzelná. // Za pozornost stojí i moderní variace na Boženu Němcovou (Divná Bára) nebo detektivka od Hrabala (Zamilovaná). // Celkově viditelné zlepšení. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu mě Karel Gott příjemně překvapil, na stranu druhou bylo ale téměř zbytečné, aby ve filmu dostal takový prostor. Mnohem lepší by myslím bylo, kdyby si ho tvůrci coby opravdovou žijící legendu schovali pro jednu scénu, a to pro tu v mistrově šatně po koncertu. Tím pádem Karel Šíp byl zbytečný úplně (a ten "gay" vtip pekelně trapný), ale lákadlo pro diváky je holt lákadlo pro diváky. Do nadprůměru nicméně Škodu lásky posouvá úžasně tragikomicky dojemný výkon Zory Valchařové-Poulové, civilně lidský projev Evy Holubové a sympatický samorost Petr Píša. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů a oproti vztahovým seriálům v týdnu je to samozřejmě zlatý, ale na to abych si řekl, že bych to viděl ještě jednou to ne. Pamatuju si asi nejvíc epizodu Mokrý tričko, ale ne kvůli té soutěži, ale protože jsem čekal co z toho vyleze a ono leda titulky. Po shlédnutí všech dílů musím konstatovat, že ačkoliv jsou některé díly nudné a vyprávění je skoro všude pomalé, tak celkový dojem z tohoto cyklu je dobrý, pohodový, nenásilný. Nejlepší díly Škoda lásky s mistrem, obě posázavské story, Divná Bára, Miss mokré tričko a Úspěšný lov. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Viděl jsem pouze posledně odvysílaný cyklus a zdálo se mi to lehce pochmurné a ne moc zajímavé, ale na tři hvězdy to s přimhouřeným okem, ještě stačilo. | 6. Hrdina 60%, Situace v kuchyni 60%, Dobrodružství 50% > Průměr: 57% (3*) | ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • V čase 49:38 je možné v televizi vidět vysílání pořadu Události v regionech (od r. 2007). O reálné vysílání se ale nejedná, a to z několika důvodů: na obrazovce chybí logo stanice, v grafice ČT24 byl spodní text psán verzálkami (a ne malými písmeny) a pořad Události v regionech nikdy nebyl vysílán v odpoledním čase, ale pouze v podvečer. Ve spodním textu se také nachází drobné překlepy a vysílání obsahuje podivné střihy. (David7)
  • Natáčení probíhalo v Terezíně. (rakovnik)
  • Natáčelo se v Terezíně. (rakovnik)

Reklama

Reklama