Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díly Miss mokré tričko a Maruška, a docela dobrý. Sice, 1/ to karikování venkova Pražákům vážně moc nejde, ale tady to aspoň bylo v nadsázce, Suchánek nažranej jak broky a Plesl už se z té škatulky slizáků asi nikdy nedostane. 2/ divím se Evě Josefíkové, že tuhle postavu vzala, sranda to ale byla a Langmajer tentokrát fakt zabodoval (Viewegh celkem taky). Chyběla mi tam jenom erotika, ale to bych asi chtěl hodně.___Další díly neplánuju. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl navnadil, zbytek to však zahodil. Kdyby byly další díly alespoň z 50% tak dobré, jenomže ne, ten zbytek je úplná katastrofa. U Májové romance se ještě zdálo, že to půjde, ale bohužel...záběr na prsa v každé povídce to nezachrání. Spíš než škoda lásky by to měli pojmenovat pravým jménem - Škoda placeného erotického kanálu, když si můžete každou neděli od 20:00 pustit ČT. Muset schovávat děti před Českou televizí během víkendu, to tu ještě nebylo.. ()

Reklama

patrikus 

všechny recenze uživatele

Škoda peněz :-/ Některé povídky jsou opravdu velmi slabé. Některé až tak slabé, že mi připomínají ty laciné trapasy, co dávali v sobotu. Ach jo. Ve většina případech je to otázka scénáře, režie i kamera mnohdy ani nemá chybu. Herci vlastně taky téměř ok, dokonce pěkná hudba, ale ty příběhy jsou tak nezáživné !! ()

venison 

všechny recenze uživatele

Kromě prvního dílu s Kájou Gottem jsem stihla kupodivu všechny.. Některé příběhy nebyly špatné, některé nestáli za moc.. Většinou byly hodně natahované, vyzněly do ztracena a chyběla jim údernější pointa :-( Herecké obsazení bylo většinou dobré.. Dalo se z toho rozhodně vytřískat víc.. Takový repertoár bych spíš čekala na Nově než na o poznání vesměs kvalitnější ČT1.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

22/22 Když už jsem se dostala tak daleko, že mám za sebou celou první sérii, tak už si dokoukám, ale žasnu. Místy naprosto nesnesitelné, sterilní a nevhodné na trávení volného času u televize. Jindy to má na malém prosto celkem zajímavý nápad, někdy i dobrý herecký výkon jednotlivce. Ale co je extrémně zajímavé, je práce s předlohami. Kde jinde potkáte vedle sebe Jaroslava Havlíčka, Eduarda Petišku vedle Martiny Formanové nebo Petra Šabacha? Neuvěřitelné, co se v té ČT děje. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Povídka "Družička" byla zfilmována v prvorepublikové vile Pelle nebo též v Klecandově vile v Krajníkově ulici ve vilové čtvrti Brunšov v Dobřichovicích v č.p. 105. Budova byla postavena v roce 1885 továrníkem Klecandou, dnes je kulturní památkou. Brunšov je ojedinělou vilovou čtvrtí, kde si koncem 19. st. začala budovat svá letní sídla pražská smetánka. Většina vil má za sebou složitou historii, po roce 1989 a navrácení do rukou původních majitelů byly naštěstí povětšinou citlivě zrekonstruovány a celá čtvrť stojí za procházku. (greetchen)
  • V čase 49:38 je možné v televizi vidět vysílání pořadu Události v regionech (od r. 2007). O reálné vysílání se ale nejedná, a to z několika důvodů: na obrazovce chybí logo stanice, v grafice ČT24 byl spodní text psán verzálkami (a ne malými písmeny) a pořad Události v regionech nikdy nebyl vysílán v odpoledním čase, ale pouze v podvečer. Ve spodním textu se také nachází drobné překlepy a vysílání obsahuje podivné střihy. (David7)

Reklama

Reklama