Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

subic 

všechny recenze uživatele

Kdyby to viděl Jaroslav Hašek, tak by se ne zrovna obracel v hrobě, ale asi by se dost divil. V první povídce má pochvala patří Karlu Šípovi, jako neherec hrál dobře, i Karlu Gottovi za odvahu, ten se předvedl v trenkách, ale jako neherec se snažil tak, že to bylo místy až děsivé. Chybí tomu trocha víc humoru a nějaké napětí, akce a tak, je to takové rozevláté a obsahově by to dalo tak na 10 minut. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Kromě prvního dílu s Kájou Gottem jsem stihla kupodivu všechny.. Některé příběhy nebyly špatné, některé nestáli za moc.. Většinou byly hodně natahované, vyzněly do ztracena a chyběla jim údernější pointa :-( Herecké obsazení bylo většinou dobré.. Dalo se z toho rozhodně vytřískat víc.. Takový repertoár bych spíš čekala na Nově než na o poznání vesměs kvalitnější ČT1.. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů a oproti vztahovým seriálům v týdnu je to samozřejmě zlatý, ale na to abych si řekl, že bych to viděl ještě jednou to ne. Pamatuju si asi nejvíc epizodu Mokrý tričko, ale ne kvůli té soutěži, ale protože jsem čekal co z toho vyleze a ono leda titulky. Po shlédnutí všech dílů musím konstatovat, že ačkoliv jsou některé díly nudné a vyprávění je skoro všude pomalé, tak celkový dojem z tohoto cyklu je dobrý, pohodový, nenásilný. Nejlepší díly Škoda lásky s mistrem, obě posázavské story, Divná Bára, Miss mokré tričko a Úspěšný lov. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze Vzpomínky - o tom jak si manžel nemůže vzpomenout na pobyt v hotýlku, Škoda lásky - s Gottem a Šípem, Diamantová svatba - Skopeček, Kantorková a televizní štáb. 2015 Idyla na konci léta - Mádl, malíř a rekreační chata - slabota. Polibek pro vítěze - pitomý nohejbalista, a další slaboučký příběh, i když byl alespoň trochu vtipný. Miška je kouzelná - Martha Issová a Julia Issa? jako tlustá a protivná skoro dcera na zabití - jo, tak ta to snad ani nehrála, jedna z povedených povídek. Divná Bára - Leichtová jako drsná motorkářka slečna Němcová a Pidrmannová jako hodná slečna Malá - kámošky na život a na smrt. Host u tabule - vánoční příběh několika ne moc šťastných lidí. Srdce ženy - Dolanský, básničky, MDŽ, šmírování v šatně, dobrý šéf ve fabrice. Zamilovaná - psychiatrička Norisová a pacient Řezníček, sice relativně smutný příběh, ale moc pěkně zahraný:) ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen dva příběhy, které tady navíc ani nejsou uvedeny včetně herců, takže hodnotit nebudu, ale příběh Idyla na konci léta s Jirkou Mádlem a Veronikou Kubařovou se mě díky užasné práci kameramana dostal hodně dovnitř, protože Sázava to je prostě poezie, krása a romantika a to všechno jsem v těch záběrech měl, navíc jsem se tady naprosto zamiloval do Veroniky Kubařový. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Povídka "Družička" byla zfilmována v prvorepublikové vile Pelle nebo též v Klecandově vile v Krajníkově ulici ve vilové čtvrti Brunšov v Dobřichovicích v č.p. 105. Budova byla postavena v roce 1885 továrníkem Klecandou, dnes je kulturní památkou. Brunšov je ojedinělou vilovou čtvrtí, kde si koncem 19. st. začala budovat svá letní sídla pražská smetánka. Většina vil má za sebou složitou historii, po roce 1989 a navrácení do rukou původních majitelů byly naštěstí povětšinou citlivě zrekonstruovány a celá čtvrť stojí za procházku. (greetchen)
  • Exteriéry byly natáčeny ve městě Sobotka, vidět lze náměstí a zámek Humprecht. (rakovnik)
  • Natáčení probíhalo v Terezíně. (rakovnik)

Reklama

Reklama