Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4 193)

plakát

Robert De Niro: Mlčení jako zbraň (2023) (TV film) 

Není to jako jeden z dílů dokumentu Hvězdy stříbrného plátna. Tohle je jiné v tom, že taky tak lehonce popisuje dobu, ve které jednotlivé filmy vznikly. Dvojice Martin Scorsese a Robert De Niro si sedla a udělali spolu už 10 filmů.

plakát

Siréna od Mississippi (1969) 

Cinemascope 1:2,35. Tenhle film postrádá ten klasický dabing, žádný Tříska ani žádný Krampol, tady nadaboval v roce 2009 Belmonda David Novotný. Chvíli jsem si na to musel zvykat, ale dá se to. Příběh je to takový zvláštní a navíc strašně roztažený. Ona ho úplně pobláznila, ale jak to měla ve skutečnosti ona s ním?

plakát

Vedlejší produkt (2024) (seriál) 

Nikdy jsem neměl rád otevřené konce a takový konec je na naše kriminálky až takový netradiční. To jsou otevřená vrátka pro pokračování? Ale jinak to bylo celkem působivé a hlavně Maštalíř je fakt dobrej. 7/10

plakát

Cyrano z Bergeracu (1990) 

Vynikající Gérard Depardieu skvěle nadabovaný Mirkem Donutilem.

plakát

Hvězdy stříbrného plátna - Kevin Costner (2022) (epizoda) 

Kevin byl vžycky tak nějak v poho, i když nepatří do mých top10, možná ani 20. Nejlepší filmy s ním jsou jednoznačně Dokonalý svět, JFK a Tanec s vlky. A navíc lehce překombinovaný film Robin Hood: Král zbojníků byl vůbec první, co jsem viděl ve stereu.

plakát

Vedlejší produkt - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Pátrání po Jugoslávci se zlatými hodinkami pokračuje, do promlčení zbývá už jen několik dní a Maštalíř se s tím moc nemaže, jednoznačně tu hraje prim a ostatní jen přicmrndávají. 7,5/10

plakát

S kuchařem kolem světa - Řecko (2008) (epizoda) 

Řecko je země, kde je základem jídelníčku olivový olej, lilky a rajčata a taky vepřové a skopové. A samozřejmě taky rakije, ouzo a tzatziky a sýr feta. A nakonec to přijde, na chobotnici jen kapku citrónu.