Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

bobiša 

všechny recenze uživatele

těžko hodnotit,každý díl je jiný,některé povídky byly lepší jiné horší,nyní TV začala vysílat další díly a hned první 2 povídky se mi moc líbily,zvláště příběh Idyla na konci léta,krásná příroda,pěkný příběh,ale zároveń smutný díky příslibu událostí a dnů příštích,což následující povídka potvrdila. ()

mrsin 

všechny recenze uživatele

Hodnocen pouze 1. díl: Dílu s Gottem jsem se hodně bál, nakonec jsem byl ale mile překvapen. Z obávaného snímku se totiž vyklubala na české poměry hodně slušná a vtipná komedie s nijak extrémně trapným Gottem jako hercem. Za první díl jsem chtěl původně dát 3*, ale za božský výkon prakticky neznámé Zory Valchařové-Poulové a těch pár hlášek ("solidní autobusák") přihazuji ještě jednu hvězdu. ()

Reklama

patrikus 

všechny recenze uživatele

Škoda peněz :-/ Některé povídky jsou opravdu velmi slabé. Některé až tak slabé, že mi připomínají ty laciné trapasy, co dávali v sobotu. Ach jo. Ve většina případech je to otázka scénáře, režie i kamera mnohdy ani nemá chybu. Herci vlastně taky téměř ok, dokonce pěkná hudba, ale ty příběhy jsou tak nezáživné !! ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda lásky? V tomhle případě spíše škoda času nebo škoda rány, která padne vedle. Pořád jsem čekala, že se jednotlivé příběhy nějak rozjedou a někam se posunou, ale oni byly horší a horší, až mi splynuly v jeden velkých chumel. Ten už nemám ani sílu rozklíčovat. Začínám mít pocit, že už i slovutná ČT dělá ze svých diváků blbce nebo při nejmenším pokusné králíky. ()

PollyJean

všechny recenze uživatele

viděla jsem jen díl s Gottem a ten byl na odpad. S hrůzou jsem pozorovala, co prázdného a dokonale nenápaditého může stvořit kdysi tak schopné trio Hřebejk, Šabach, Jarkovský. Jediný pozitivní okamžik byl, když "autobusák" odhalil svou skrytou tvář, v jeho podání ta píseň neměla chybu. S dalšími díly rozhodně ztrácet čas nehodlám... ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Když v povídce "Diamantová svatba" odjíždí reportéři od chalupy oslavenců, je v odraze okénka dodávky zřetelně vidět člen štábu s vysílačkou. (rakovnik)
  • Příběh povídky "Škoda lásky" o šílené fanynce Karla Gotta je inspirovaný skutečnými událostmi. Zpěvák má hned několik věrných fanynek, které ho pronásledují, tou nejznámější je Němka Hannelore Uhl. Ta je rovněž k vidění ve filmu. Záběry, kde paní Doušová podává Karlu Gottovi růži na jeho koncertě, se točily při jeho skutečném vystoupení. Za paní Doušovou je v pozadí vidět dáma v červeném, což je právě Hannelore Uhl. (greetchen)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno