Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru druhý nejlépe vydařený film z DC, prvním je pro mě stále Batman vs Red Hood. Alternativní realita díky Flashově zásahu byla těžce temná a depresivní!!! Paráda :) Dobře poskládaný a nápaditý příběh! Vyobrazení Batmana bylo luxusní a totéž platí i o Supermanovi. Opravdu se mi to líbilo!!! Hodnotím 4,5* ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oliva to má v paži! Epic dark story! Justice League, hrdinská DC badna (plus kopa méně absazovaných) opět spolu a dávají světu, alespoň tomu paralelnímu v DC universe, nehorázně zabrat. Obrazově dokonalé a scenáristicky vypilované do morku kosti! Z hlediska příběhu opravdu nečekaně moc parádní. Apokalyptická pachuť a dospělý přístup nevídaně sluší i kreslené produkci. Nechápu proč s hranou adaptací pořád na něco čekají, vždyť oni nemusí nic vymýšlet. Stačí se pekelně inspirovat těmi "levnými", zato parádními kreslenými příběhy, které by při stamilionových rozpočtech a Nolanem za kamerou rozbily snad i Avengery. Plný nedám, protože jsem chtěl vidět i Clarka a spol v plné polní, tady je to trošku víc o Flashovi, ale je to paráda. :) ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Další skvělý zářez od DC .Animáky od DC mám moc rád a jejich nejnovější kousek potěšil moje fanouškovské srdíčko. Oproti ostatním animákům co jsem od DC viděl je tento mnohem dospělejší a v jistém slova smyslu temnější.Čehož příběh využívá jak to jen jde. Alternativní realita je tady moc dobře ztvárněná a na působivosti jí dodává, že známé postavy jsou tady v protikladu oproti normálnímu(Slade, Luthor) a nebo jsou pozměněny takovým způsobem, že neznalec předlohy nemůže odtrhnout oči od toho co se děje. A že, se toho děje spoustu. Flash jako hlavní postava není vůbec špatný, a jeho příběh je dost zajímavý, přesto v průběhu děje odstupuje jeho příběh do pozadí, jelikož podpříběhy ostatních postav jsou mnohem zajímavější a pro vývoj příběhu nezbytně důležitější(Aquaman, Wonder Women, Batman a Superman). Je opravdu radost sledovat všechno co z příběhu vytěžilo, hlavně co se týče akce. Akce, která je velkolepá a hodně přehnaná, přesto velmi osvěžující.Hrdinové se mlátí hlava nehlava, vzduchem létají budovy, stroje, lasery a šípy, tečou proudy krve a nejeden hrdina umírá v bolestech a nejrychlejší muži si dávají závod o osud lidstva. Je toho trochu moc, ale finále je díky tomu skvěle vygradované.Pomyslnou korunku tomu nasazuje setkání v jeskyni, kdo viděl chápe o čem se zmiňuji. Parádní animák, který ukazuje neuvěřitelný potenciál komiksové vesmíru. PS: Už se nemůžu dočkat na další animák, který má vyjít letos v zimě s jménem Justice League: War. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh jsem měl to štěstí číst jako komiks. A jak se ukázalo, tak do animovaného filmu to bylo přeneseno v podstatě přesně tak, jak to bylo napsáno a nakresleno v komiksu. Navíc tohle má trochu ještě manga look, tak to může něco říct i těm, co klasický mainstream třeba úplně nemusí. Vzhledem k tomu, že se jedná o alternativní vesmír, respektive upravenou realitu, i ten příběh je trochu drsnější, než v klasickém podání středního superhrdinského proudu. Díky tomu může snímek nadchnout i ty, co nemají superhrdiny rády, anebo jim přejí smrt. U některých se jim to splní. Ale jinak z toho zásadně odvařený nejsem. Stejně se všechno spraví. ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejlepší z animáků o JL! Fleshe jsem nikdo moc nemusel, ale vidím, že ta postava není uplně marná (a co teprve Aquaman). Teď mi samotnému uniká, proč jsem nedal i pátou hvězdu... Nemám rád komiksové cestování v čase a věci s dalšími dimenzemi a tohle je snad poprvé, co mi to nevadilo, ba naopak (asi k tomu přispěl Batman, toho prostě žeru a tato reinkarnace se mi hodně líbila). Dokonce i hudba byla vynikající, asi si film pustím brzo znovu a přehodnotím počet hvězdiček. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama