Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je zpět a i ve svých 62. letech stále v plné formě. O to víc to udivuje, neboť už před lety chtěl s akčními rolemi skončit. Dějově se v podstatě jedná o dobrodružné road movie, kde cestuje čínský policista, který má za úkol dovést do Hong Kongu amerického gamblera. Použita je stará známá šablona, kdy policajt je vážný s určitou zodpovědností, zato člověk kterého vede je až neuvěřitelně živý a hlavně ukecaný. Jackiemu tu sekunduje Johnny Knoxville. Ano, to je ten z ´Jackass´. Takže je jasné, kdo se nejvíce stará o zábavu, i když se Jackie také nenechává zahanbit. Svůj humor během soubojů ani zde nevynechal. Celkově to však už přeci jen není ono co dříve. Příběh je značně jednoduchý, průměrně zábavný, dostatečně akční a příjemně odsýpá. Je to film ve stylu 90. let a tak značně rychlé a přeefektované scény tu nejsou. Během natáčení akčních scén se však tvůrci opět nevyhnuli použití lan, což je v mnoha případech vidět. Jiné to už prostě nebude. Film tedy svou atmosférou připomene staré dobré snímky tohoto druhu. Vyloženě pecka z toho nebude, ale za zvážení rozhodně stojí. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Střeštěná, akční road-movie nepřekvapí čínským kýčem. Překvapí Jackie Chanem, který překročil hranici šedesátky a stále ještě ve formě, alespoň pro méně náročné. Sekundant Johnny sice kdovíjak nehraje, ale můžou s ním zase občas praštit o někoho nebo o něco. Vše je prosmraděno nucenou čínskou propagandou se strategií přiblížit se západnímu divákovi. Je to okaté, ale já se smiluji. 60% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický „J.CH.“ film, ktorý však teraz je bez väčšej fantázii. V podstate každý jeho element je akoby prevzatý z predchádzajúcich podobných filmov. Herecké duo J. Chan a J. Knoxville dáva len priemerný výkon, J. Knoxville nebol najlepšou voľbou na túto rolu. Veľká gratulácia však patrí. J. Chan, ktorý ešte aj v takom veku dokáže fantastické akrobatické kúsky (a mimochodom, vôbec by som nepovedal, že už vstúpil do vekovej kategórii „VI“). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Typická chanovka, která mi hodně připomínala Tenkrát na Východě, což vlastně beru jako plus. Má to vtip, Johnnyho Knoxvilla, který se s Jackiem skvěle doplňoval, pár hezkých Asiatek s Eve Torres a samozřejmě našláplou akci s Chanovým comedy kung-fu v hlavní roli. Všechno, co jsem od filmu čekal, jsem dostal, takže spokojenost. 80% ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Jackie skoro v důchodovym věku stále válí... i když je vidět, jak už ho choreografové trochu šetří. Je to příjemná jednohubka s pár povedenými scénami (matrjošky, zpívající Chan) a jednou velkou reklamou na Čínu. Střihači ale stříhali trošku moc a rychle, viz. cesta z Ruska do Hong Kongu. Podruhý vidět není třeba. Slabší 3*. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno