Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byl k tomuhle filmu více než vstřícný, třebaže černošské policejní komedie jsou pro mě nejmocnějším patosem tohoto žánru a dnes už bych si nic podobného, nebo dokonce souvisejícího, nepustil. Oba zdejší hlavní aktéři jsou pro mě nehodnotnými herci, kteří umí místy rozesmát, ale nikdy mě jakýmkoli kouskem ze své filmografie neuchvátí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Vím že to je blbost, ale já mám takové filmy rád. Stačí když se k sobě přifaří dva odlišní a vtipní chlápci a mám o radost postaráno. Není to sice ani tak vtipné jako spíš akční, ale kdyby se v tomto filmu oběvoval vynucený humor bylo by to jen ke škodě a když se objevuje v té správné chvíli kdy má je to lépe. ( 29.11.14/PC ) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

To bude jízda švárůůůůůů... Ice Cube mě se svým tvrďáckým kukučem sere už dlouho. Připomíná mi typickýho cikánka, kterej si ukradl svoje první kolo před Albertem a je king největší. Jeho malej střelenej švára je trumbera jako prase, ale narovinu říkám, že mě kolikrát rozesmál. Prostě mega napodobenina Mizerů, která neurazí, ale ani nenadchne. Pohodový tři hvězdy. 60% ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Ice Cube mě ve filmech baví. Mám rád ty jeho výrazy v xichtě. Hart je takovej protivnej vocas, mě trošku míň sympatickej než Martin Lawrence, ale typově dost podobnej herec. A film je zábavnej, vtipnej i akční. A nic neni přehnaný, všechno to má dobrý tempo a hranice, kterejch se drží. Tak proč ne.... 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama