Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zac Efron mě docela baví. V posledních filmech, kde jsem ho viděl a které byly komediálního ražení, mi to jeho hraní prostě sedí. Neotravuje mě, je vtipný a sálá z něj pozitivní energie, která je mi hodně blízká. I když se film v závěru zvrtne, ta cesta, která k němu vede, mě bavila. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevěděli jste, jak se chčije, když si vezmete viagru a on ne a ne jít dolů? Přece se položíte horizontálně nad záchodovou místu a nezapomeňte.. zde přecituji: "your dick must touching the water." Je to vlastně fajná a především zábavná komedie, která však vypráví o nestarších příbězích vůbec.. třeba jakože se dají dohromady kamarád s kamarádkou? 80% amerických komedií. To že si kamarádi navzájem něco slíbí, pak jediný, kdo to vlastně dodržel, je ten od nějž by to člověk nečekal? 70% amerických komedií. To, že borec se nechce vázat, ale nakonec se do dané slečny zamiluje? 99% amerických komedií. A takhle v tom klišé můžu pokračovat, ale pravdou je, že mě to bavilo a herecké obsazení bylo příjemné - teda až na tu Poots, která mi prostě moc nesedla a měla strašné vlasy. "I was gonna make you wait like 40 days or something. - I was gonna make you wait too. Than I realized I'M a dude." ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Efrona z jeho muzikálových filmov nepoznám, takže som k nemu mohol pristupovať úplne bez predsudkov a hodnotím, že mu rola pomerne dobre sadla. Na druhej strane mierne otravoval Miles Teller, ale všetko zachránila jemne trafená Imogen Poots. Prirátajme k tomu príbeh zo života, i keď nie príliš originálny a v niektorých príbehových linkách (Mikeyho bývalá-súčasná žena) málo zaujímavý a nedotiahnutý, ale v konečnom dôsledku to za tých 94 minút stálo, síce sa nebudete celý čas hrdelne uchechtávať, ale niektoré scény vážne stoja aspoň sa pousmiatie. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, vztahové, klučičí, sympatické, neurážející. Takový film na pohodu dalo by se říct. Ničím neuráží ,pokud nejste úplně zatvrzelý a studený ve vztazích milostných i přátelských. Nemuselo se přemýšlet, všichni byli sympatičtí, žádá větší zápletka, bez hluchého místa. Za týden už nebudu vědět o čem to bylo. ..a tak na tý lavičce málem umrznul než před půl třetí ráno nešla asi náhodou kolem.. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi to přišlo dost tuctové, ale po dvou scénách (návštěva, gauč a videohry; návštěva párty s obřím čůrákem) jsem najednou většině postav propadl. Sice se později hlavní postava zachovala jednou děsně nelogicky, ale to už nemohlo můj spokojený dojem z filmu ohrozit. Zaca Efrona mám rád, dokáže se shodit, ale dokáže předvést i něco víc. Imogen je také roztomilá, takže ve výsledku jde o trochu zábavnou romantickou komedii, kde postavy nijak moc neční nad typy obyčejných lidí, kde je sice dost jasné, jak vše dopadne, ale máme na konci radost a je nám fajn, že to tak skutečně dopadlo. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama