Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

peiton 

všechny recenze uživatele

Po dráme Parkland sa zdá,že pre Zaca Efrona alias Jasona prichádzajú trápne chvíľky..Taká netradične tradičná romantická sranda,nielen pre nás dámy/ženy,ale ale aj pre Vás páni/muži.Taký ten pohľad do mužského sveta nikdy nie je na škodu a naviac,dá sa z tohto čo to pochopiť a vyťažiť.Inými slovami dá sa povedať,že je to taký ten vyšší level z radu tých romantických komédií,ktoré mám ja tak strašne rada.Hviezdu navyše si u mňa získali tiež šťavnatými a trefnými dialogmi v spolupráci s "echt" scénkami.Malo to riadne gule a šťavu.Zac Efron je sympaťák a hrá mu to čím dalej,tým lepšie.Neplánovaná "akcia" milo prekvapila a už teraz sa teším na Neighbors/Susedov z ΔΨB. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický scénář - kámoši se zcela nesmyslně vsadí o jednu volovinu a snaží se jí (alespoň na oko před sebou) dodržet za každou cenu, že málem přijdou o "tu pravou" :-) Více než o typickou komedii se spíše jedná o odlehčený příběh ze života plný nerozumění, lhaní a skrývání.. Se základní trojkou mužských představitelů - proutník Zac Efron, srandista Miles Teller a zásadový Michael B. Jordan - nemám žádný problém, ale dívčí obsazení mi nepřišlo moc zábavné.. Nenáročný unisex filmeček ;-) PS: Nikdy mi nedošlo, že cocktail je v angličtině v podstatě hodně lascivní slovo (hlavně podložené situačním humorem) :-D ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Videoklipovitě sestříhaný sled sem tam vtipných, sem tam nudných scén plných návštěv nočních klubů, sexuálních radovánek a kafrání v restauraci/kavárně/kvartýru/na ulici. Scénáristická roztříštěnost ke konci snímek opovážlivě zabíjí, zapamatuji si z něj tudíž pouze nádhernou Mackenzie Davis a osobní zklamání z toho, že bych chtěl sakra vidět péčko s Efronem a Poots, což se ovšem (myslím) nikdy nestane. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z pohledu ne tří žen, ale protentokrát tří mužů. Při pohledu na film se jako ženská snažíte pochopit, proč se ty postavy chovají tak hloupě, ale pak vám jednoduše dojde, že to celé je prostě o mužském myšlení a tomu nebudete rozumět nikdy. Takže jsem se prostě usadila na gauči a nechala se bavit přívalem fórů, které byly občas docela dost slušné. Dozvěděla jsem se, že říkat chlapovi "Takže..(kam tohle vede, jak si stojíme..)" je osudné. A že Zac Efron už není ten nevinný floutek z Muzikálu ze střední, ale dospěl v chlapa se strništěm a hrubým hlasem a vlastně i to hraní mu docela jde. Celkově je to příjemná záležitost s pro mě doposud neznámou Imogen Poots (jen ty její osmdesátkové vlasy, eh) a bavila jsem se. Jen škoda, že příběh jako celek opravdu nepobral příliš originality. ()

Dawon 

všechny recenze uživatele

V podstatě tuctová romantika s čitelným vývojem, kde se nám partička kamarádů tak nějak prošoustá k pravé lásce. Člověk by si asi řekl, že takových filmů litá po světe až až, a on by ten člověk měl asi i pravdu, a přesto je to fajn podívaná, která hlavně kvůli extrémně sympatickému obsazeni zkrátka baví. Ano, ze Zaca Efrona je sympaťák...asi už stárnu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama