Reklama

Reklama

Elvira se během uvádění televizní hororové show dozvídá, že se stala jedinou dědičkou velkého sídla v Nové Anglii. Do domu se přestěhuje a časem zjišťuje, že je plný magických předmětů. Před tím, než se vyrovná se strašidelným sídlem, se ale musí poprat s nevolí starousedlíků, kteří jí vyčítají vyzývavý vzhled, ostrý jazyk a bezprostřední chování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Patrně nejstrašnější dabingový výron všech dob. Cassandra v originále totiž nehovoří stylem zlitého retarda, takže děkujeme, Kořínkovic obludko. Film sám o sobě není žádný majstrštyk, důvody, proč jsme naň hleděli my, slušní lidé, a s námi i několik neslušných nelidí, tedy žen, se dají obejít za pomoci následujícího postupu: spusťte své Atari - po hodinové čekačce na naběhnutí strojovny klikněte na ikonku internátu - do obdélníčku Vašeho Seznamu napište (hned poté, co dojucháte nad obrázkem pejska v krkolomné pozici) google obrázky - i tam Vaše oko vyslídí ten správný plac pro vtlační písmen. Po naťukání Cassandra Peterson naked již nemáte důvod čučet na biják. Přeji příjemné chvíle s hairy girl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Elvira dostane díky smrti příbuzné parádní gotickej barák a jelikož je to zapadlé město tak jí nikdo nevěří a postupem času si o ní místní burani myslí že je čarodějnice. Peterson je nehorázná kost a Elvira je její životní role, a tak díky popularitě vznikl film který sice není tak dobrý jako její hostování v seriálu ale dokáže sem tam mile překvapit humorem. Horor moc nečekejte. Je tu pár parádních scén a pár slabších, já se bavil takové silnější 3*. Pokračování je o dost slabší. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Při scéně na benzínce s kouřícím pumpařem, který tak dlouho ostentativně dával najevo, že ženská za volant nepatří, až mu benzínka vybuchla pod líným zadkem, jsem o Elvíře prohlásila: „To je moje holka!“ Rázná, sebevědomá a s chlapama se nepáře. A umí skvěle vařit. Její večeře, to je magicky kulinářský i hororový zážitek. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tleskám! Obavy, zda ještě po letech Elvíra a její prsa pobaví, se rozplynuly hned v úvodu. Výborná hudba (převažuje rock), skvělá kamera, metalové auto, výbuchy, konflikty a něco satanismu. Trochu strašidelna, ale hlavně humor a zábava. Z vtipných dialogů by se dal sestavit telefonní seznam, jen namátkou: Sestro, kdybych chtěla znát tvůj názor, tak ho z tebe vytluču! Nebo: Jaký to máš parfém? - Bezolovný super, NEKUŘ! A z milých dvojsmyslů: Ukážete mu dům od sklepa po půdu, každý kout a každou škvíru... Byť je erotických narážek spousta, nikdy nesklouznou k laciné vulgárnosti současných komediálních trapností. A americké maloměsto jakoby z oka vypadlo těm našim. Pseudomorálka dostane po zásluze na frak během upjatého pikniku... V dabingu kraluje Lenka Kořínková následovaná D.Syslovou, K.Fialovou a dalšími skvělými herci. Takže: Hele, tvoje sekyra! - Jauuu! ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Příšerná kravina, ale tak zábavná, že se nedá jinak, než dát o nějakou tu hvězdu víc, než by si možná zasloužilo. Pohled na Elvířin výstřih dokáže předstihnout i pohled do západu slunce na pláži v Honolulu, nehledě na to, že vyjde levněji. K dokonalosti vyšperkované auto, pudl anarchista, a další skvělé doplňky udolají i občasná hluchá místa a dá se přežít hnusný a nechutný dabing Lenky Kořínkové. Ale je třeba varovat, že film ocení spíše heterosexuální chlapci. Památná věta: Kdybych chtěla znát tvůj názor, tak ho z tebe vymlátím. Mám dojem, že tuhle větu někdo pak ještě někde použil... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (27)

  • Skupina teenagerů nebyla v původní verzi scénáře, byla přidána na naléhání vedoucích studia, kteří chtěli, aby film oslovil dospívající publikum. V důsledku toho se mnohým dalším postavám role výrazně zredukovaly. (noelcoward73)

Reklama

Reklama