Reklama

Reklama

Medvědi

Trailer 1

VOD (1)

Přírodopisný dokument z rodiny Disney sleduje rok života medvědice Sky a jejích dvou medvíďat Amber a Scouta. Příběh barvitě popisuje rok jejich života, během kterého utrží nejednu důležitou lekci. Jejich cesta napříč Aljaškou začíná na konci zimy, kdy medvědi putují z hor k oceánu a čelí nebezpečným nástrahám divočiny. Tento skvěle a trpělivě nasnímaný dokument plný napětí, roztomilých rodinných lapálií a krásné divoké přírody potěší nejen fanoušky tohoto žánru. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (43)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Medvědi (Bears) - tak tady musím ocenit velice zajímavě natočený dokument o dospívání a putování malých medvědích sourozenců po překrasné Aljašce! Skvělá režie Alastaira Fothergilla a Keitha Scholeyho nechala vyniknout zajímavé scény ve velmi náročných a nebezpečných podmínkách krásné a divoké přírody... ()

applause 

všechny recenze uživatele

Pěkné vyprávění o medvědí rodince, které teda mohlo být i kratší. Stačilo by mi klidně 50 minut, ke konci jsem už skoro usínala a ty přihlouplé komentáře vypravěče, mi často lezly na nervy. Ale jestli máte rádi dokumentární filmy, tak doporučuji, myslím si, že je to jeden z těch povedených. Jsou tam krásné záběry přírody a zvířat zblízka. ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodný příběh aljašských medvědů z jejich světa je naprosto fascinující. Jak obrazem i obsahem. Již od úvodních okamžiků filmu jsem tušil, že to bude paráda. Samozřejmě jen dodám, že tyhle filmy mám hodně rád. Skvělá práce a výsledek je každopádně za ***** Předpokládám, že jeho realizace vyžadovala v náročných podmínkách určitě ohromnou trpělivost. Evidentně bez dávky fandovství a důvěrnou blízkost autorů k prostředí by nemohl vzniknout film plný zajímavě nasnímaných scén. Což si opravdu cením. Vřele doporučuji všem milovníkům zvířat. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od trochu "dětského" komentáře, který mi zas tak moc nevadil jde o skvělou podívanou, která navíc výborně funguje i jako film. Když se podíváte na režiséra filmu zjistíte, že to není náhoda. Ostatně kdybych měl někdy děti rozhodně bych s nimi radši šel do kina na tohle než na Shreka 28 díl nebo novou Dobu ledovou. I dětské vtípky jsou snesitelnější v téhle podobě. Jinak už dokumenty skoro nesleduji jinak než v původním znění i když je česká verze k dispozici. 90% ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Povedený Disneyho dětský dokument o dospívání sympatických medvědích sourozenců na Aljašce, jehož primární ambicí není utopit diváky v přívalu informací a odborném žargonu, ale spíše přiblížit relativně vzdálený svět medvědů skrze roztomilý příběh a dechberoucí vizuál. Pátráte-li po informačně hutném dokumentu o medvědech, pak zalovte v jiných vodách. Zde jde vpravdě o idealizovaný rodinný příběh s dobrým koncem, který ukázuje medvědí trable s notnou dávkou nadhledu. John C. Reilly si čtení komentáře "očividně" užíval. 9/10! ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama