Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Plivání na osobu ad persona pana Trošky, zde okomentuji jednou větou z Bible: "Třísku v oku bližního vidíte, ale trám ve vlastním oku nikoli." Že pan Troška v zahraničí získává za pohádky, komedie i filmy ocenění, o tom tady média drží tlamu. Že jen při zaslechnutí jeho jména, se představenstvo pro financování a podporu České kinematografie dá téměř zapírat, je svatá pravda! Co film Bota jménem Melichar? Pohádky jako O princezně Jasněnce a létajícím ševci, či Princezna ze mlejna? Co nesmrtelná trilogie Sluce, seno,... . Krátkou paměť máte, a je mi za to za vs stydno. Nicméně, pravdou je, že až na pár "seků" Babovřevsky jsou točeny a psány poněkud z donucení. A proč tomu tak je, na to se ptejte již zmíněného představenstva a České televize... Z úcty k panu Troškovi, a částečného vědění, jak se věci skutečně mají, hodnotím se skřípajícími zuby a zavřenýma očima 99%. ()

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

I když je fakt, že v soutěži o nejzbytečnější, nejodpornější a nejzrůdnější triptich v našich dějinách Trošku „o prsa“ poráží Magnuskovi odporní cikánští Bastardi ... pořád to nic nemění na tom, že je to dno a faktická žumpa naší kinematografie. I po letech nechápu jedince píšící oslavné ódy na takové paskvily (zřejmě jen proto aby „to natřeli“ nám co dáváme zasloužený odpad) kterak se pobavili až se do kolen plácali, celý film se řehtali jako koně a, že ten Troška to je jejich člověk, on přece točí „tu zábavu“ pro „vobyčejný lidi“. Ti nejtupější z nich jsou dokonce schopni omlouvat a zjednodušovat onen nechutný „product placement“ bez kterého by tyto zvrácenosti nemohli vzniknout. A tak si jednou za rok stará zoufalá „buzní mamča“ s partou nesympatických kamarádů herců a neherců vyrazí na krátkou dovolenou kde za pár dní sfouknout naprosto dementní podívanou pro omezence za peníze daňových poplatníků i sponzorů a hned je pro zbytek roku „na složenky“. Jaké „téma“ si asi náš národní veleumělec vezme na paškál, komu „nastaví zrcadlo“ v přístím lidovém triptichu, že by např. neotřele a inovativně ... JČ venkov, důchodkyně, zdegenerovaní vidláci a pár podřadných celebrit v „taškařici“ bez děje, scénáře, hereckých výkonů a inteligentního humoru? Pro Vás imbecily co tyto ubohé fekálie považujete za humorné a zajímá Vás co já považuji za komedii či jak ještě zhovadile v souvislosti se „Slunce,seno“ píšete „klasiku“ ... např. filmy s V. Burianem, O. Novým etc. z novější produkce třeba Cimrmani - to je dle mého názoru zábava na úrovni. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu mi přijde, že zdejší hodnocení je opravdu o náklonnosti či nesnášenlivosti vůči režiséru Troškovi. Já mám pana Trošku a jeho filmy rád, nicméně musím konstatovat, že třetí Babovřesky jsou ještě více (pokud to vůbec lze) o ničem, než první a druhý film. Humor by člověk pohledal, vtip žádný a rádoby k smíchu mají asi být především žvatlavé babky. Ty jsou sice milé, ale film, i když to má být komedie, na nich prostě postavit nelze. Ani na nesnášenlivosti vůči církvi (nechápu, farář Otík byl milá postavička a teď jsou "flanďáci" ten největší hnůj) a Bruselu a náklonnosti ke sponzorům. Dále fakt, že se jezdí kvůli několika minutám filmu "pracovat" k teplému moři, je v našich končinách jev již téměř obvyklý. Navíc podle závěrečných scén a naprosto dementní pointě lze již i pochybovat o příčetnosti tvůrců. Kde je komedie (byť lidová - Slunce, seno, natož skvosty jako Vesničko má...atd.) z českého venkova? Hvězdička je pro mě, že jsem film dokoukal... ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí díl Blbovřesků mi přivodil depresi a přinutil mě pochybovat, proč vlastně sleduji filmy. Poslouchat dvě hodiny žvatlání postav bez zjevné příčiny a důsledku je nadlidský výkon. Po půl hodině jsem zbytek přeskákal. Cítím, že mi odumřelo mnoho mozkových buněk a má paměť je navždy poznamenána. Panenko Maria Podsrpenská, vidíš to? ()

PetkaW. odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych u sledování filmu cítila, jak mi odumírají mozkové buňky a klesá IQ. Vzpamatovávala jsem se ještě dlouho po zčernání obrazovky značící konec filmu. Přítel měl z téhle parodie na cokoliv, co má připomínat film, dokonce noční můry, ve kterých vylézaly babči v neoprénu z jejich rybníčku na zahradě. Tohle prostě ne, ne, ne a NE! Pane Troško, měl byste se sebou něco začít dělat, nebo už netočit. Vaše filmy jsem měla ráda, jak komedie, tak pohádky, ale tohle je vážně moc. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Ivana (Lucie Vondráčková) telefonuje s Adamem (Jan Dolanský), vidíme, že je noc a tma, ale přitom je pod Ivanou vidět stín, jako by byl den. V další scéně vidíme, že záběr byl natáčen přes den a byl později pouze upraven, bohužel stín postavy nikdo neodstranil. (Nalas)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)

Reklama

Reklama