Reklama

Reklama

Space Jam: Nový začátek

  • USA Space Jam: A New Legacy (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vítejte ve Space Jamu! Šampión NBA a globální ikona LeBron James se vydává na epické dobrodružství po boku slavného Bugs Bunnyho v celovečerním filmu Space Jam: Nový začátek od režiséra Malcolma D. Lee a inovativního filmového týmu Ryana Cooglera a Mavericka Cartera. Tato transformační cesta je maniakální mashup dvou světů, který odhaluje, jak daleko se někteří rodiče dostanou, aby našli své děti. Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. Jsou to Tunes versus Goons v největší výzvě jeho života, která předefinuje LeBronovo pouto se svým synem a osvětlí sílu být sám sebou. Ready-to-action Tunes zničí konvenci, nabijí jejich jedinečný talent a překvapí i „krále“ Jamese hraním hry po svém. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (149)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Původní space jam je pro mě kultovka v čele s Michalem Jordanem. V tomhle případě je to LeBron James po 25 letech. A nedivím se tomu vzhledem k digitálním možnostem. Co rozhodně musím vyzdvihnout je ukázka WB universa a přehled jejich filmů (mad max, harry Potter, hra o trůny, Matrix, super man a další). To mi upřímě vykouzlilo úsměv. Příběh slaboučkej jak papír a samotnej zápas mě taky až tolik nebavil. Když už Looney tunes, tak těch šílenosti mělo bejt mraky. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem rodinný film a to jsem dostal. Ale pro toho, kdo zná původní Space Jam, tak to vychází hůře, protože: chybí nový nápad či myšlenka. Změnil se basketbalista (+ jeho rodina) a technologie (digitální mrník, přehršel efektů). Na druhou stranu nenudil jsem se a zbytek mého doprovodu také ne. Potěšili odkazy na předchozí Space Jam včetně tehdejších záporáků a univerzum WB filmů, což by se dalo více a lépe využít. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První Space Jam jsem viděl v nějakých 11 letech a přestože to není film, na který bych s láskou vzpomínal a byl mým kultem, byl pro mě v dětských letech příjemnou a zábavnou podívanou. Jednoduchá zápletka, oblíbení hrdinové a hlavně slušná zábava. Druhý díl je nejen naprosto zbytečným filmem, on je hlavně velice špatným filmem a troufám si tvrdit, že nikdo na place nevěděl, co vlastně točí. Zápletka je debilní ale zároveň zbytečně překombinovaná. James je výrazně větší herecký dřevo než Jordan  a doufám, že to je jeho poslední zkušenost z filmem. A hlavně založit zábavu na tom, že budu rvát dnes už skoro zapomenuté animované postavy do (pro cílovou skupinu) neznámých filmů je nápad, který nemohl fungovat ani na papíře. Pokud někoho baví, že se kreslená postava objeví v Matrixu nebo jiné klasice od Warner Bros, může se pobavit. Já se nejen nudil, ale bylo mi stydno a cítil sem i nefalšované zhnusení. A to, že už zde není klasická ruční animace, ale počítačová, je poslední hřebíček do rakve tohoto díla. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Ako povedal sám LeBron v animáku, toto patrí medzi TOP 5 najblbších nápadov aké som kedy počul... A žiaľ mal pravdu, áno maloletý diváci popukajú od smiechu ale starší (hlavne filmový fanúšikovia) bolestne pokrútia hlavou nad znesvätením našich milovaných filmových značiek. Už aby definitívne prebehol predaj Warnerov pod Discovery a konečne sa niekto pokúsi o kvalitu namiesto kvantity... ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Je to hovadina, stejně jako původní Space Jam. A to myslím doslova, jelikož je to vlastně úplně to samé, akorát modernější. Tenhle "remake" jsem si ale celkem užil, a to hlavně díky hromadě easter eggů a popkulturních postav (kam se hrabe Ready Player One). Finální zápas mě tentokrát bavil o něco méně, ale na LeBronovi šlo vidět, že si to neskutečně užívá. Akorát ten Bill Murray mi tady chyběl a kratší stopáž by filmu taky jistě prospěla. Pokud jste čekali něco přelomového, budete asi zklamaní. 5/10. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Rozpočet filmu se pohyboval mezi 163-183 miliony USD a stát Kalifornie poskytl filmařům daňovou úlevu ve výši 21,8 milionů USD. (fiLLthe3DD)
  • Natáčet se začalo během pauzy sezony NBA v roce 2019 v Los Angeles. (MatyM)

Související novinky

Warneři opět ruší hotový film

Warneři opět ruší hotový film

11.11.2023

Je tomu rok a pár měsíců od doby, kdy svět obletěly zprávy, že studio Warner Bros. zrušilo již natočený a v postprodukci do jisté míry dokončený komiksový snímek z DC univerza, jímž byla divácky… (více)

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Reklama

Reklama