Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Anna Kadeřávková je zkrátka exkluzivní zbožíčko, o tom žádná. Ostatně už v klipu Čechomoru byla kouzelná. Ale tady navíc dokázala, že umí zahrát stejně dobře hodnou holku jako otravnou rozmazlenou fiflenku. Bohužel na celý film to nevystačí a ani ty náznaky komedie jsem nikde nenašel, tak šup s tim do průměru. Ne do čistého průměru, ty do očí a uší práskající reklamy a účast Dominiky Myslivcové (kterou jsem nejdřív považoval za Pornellu Kaprovou což je podobná sorta), jo ta to zabila definitivně. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Andílek na nervy navazuje na troškovské trendy a vykresluje všechny lidské vlastnosti jako nedůstojné terče posměchu. Představuje prototyp "špatného českého filmu". Recenze - Jsou chvíle, kdy člověk sedí v kině s němým úžasem. Je zatlačen do sedačky a není schopen se ani pohnout, jak nevěří, že promítané obrazy bylo možné dostat na plátno. V ideálním případě proto, že se mu poštěstilo zakoupit lístek na výjimečně povedený film. V horším, když nějakým nedopatřením zašel na jednu z nejhorších tuzemských produkcí za poslední roky, na film Andílek na nervy. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mé putování stokami českého filmu zdárně pokračuje a díky dvojici hrdinných průzkumníku bubun a KM Phoenixe jdu často najisto. Tohle tedy byla příšernost. Už po deseti minutách jsem sváděl krutý vnitřní boj; zoufale jsem toužil tuhle hrůzu vypnout, zároveň jsem ale nechtěl hanebně selhat. Sebral jsem tedy všechny síly, vzchopil jsem se a vydržel jsem až do hořkého konce. Zápletka byla naprosto průlomová, město se nastěhovalo na vesnici, něco takového jsem fakt ještě neviděl. Čtyři (číslovkou 4) scénáristé dali dohromady takový paskvil, jaký se dá jinak vidět jen u Evy Toulové, a smutnými hrdiny jejich příběhu se stali rozmazlená instatuberka a veterinář bez kuskusu. Já nemám nic proti ženským hlavním hrdinkám, ženy mám rád, ale jen ty, které nefungují jen jako gangliovou nervovou soustavou řízený podpůrný vyživovací systém pro vagínu. Náhodná srážka s tímto druhem žen u mě vyvolává automatickou reakci, při níž se mi začíná mimické svalstvo organizovat do odmítavého úšklebku, což ale můžu kdykoliv uhrát na své postižení. Idiotský děj a dementní dialogy byly bravurně doplněny herci, které už opravdu nemusím: Mišíkem, Černockou, Hrachovcovou, Latinákem a hlavně Lindou Rybovou, kterou důvěrně mezi mnou a obrazovkou nazývám Leklou Lindou. Byl to skutečně silně nepříjemný zážitek, který bych si dobrovolně už nikdy nezopakoval, a vůbec netuším, odkud se ve mně vzala ta nutkavá touha přečíst si Joy. / Poučení nebude, protože mám otázku: Proč Dominika Myslivcová? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když dávali film v kinech tak jsem usoudil, že nějaký starosti modní bloggerky mě můžou leda tak políbit prdel, ale film jsem si předepsal na TV Prima a musím říct, že z hlediska námětu jsem se svým usdukem střelil vedle, protože mě rozhodně nepřijde špatný. Možná je škoda, že scénaristi si uloupli přilíš dlouhý časový období a tak lecos museli odvyprávět ve zkratce, ale za nejlepší slabinu filmu považuju hudbu, která z většiny emotivních scén dělá naprostou telenovelu, tento fakt srážel Andílka v mém podvědomí k lacinosti mnohem víc než menší rozpočet filmu. Naštěstí hudba nehrála všude a tak třeba scéna v sadu s Mirkem Vladykou, ale i některé další scény jsou velmi dobré. Nejvydařenější složkou filmu je casting, tedy když nepočítám Adama Mišíka, to je opravdu záser roku. Bohu dík hlavní roli tam nemá Adam nýbrž Anna Kadeřábková a to je pro změnu největší překvapení roku, skvělý herecký výkon, když měla být na facku, byla na facku, když měla být fajn, byla fajn. Její herecký projev táhne film směrem nahoru. Andílek má v sobě příjemnou venkovní atmosféru, která na rozdíl od české filmové publicistiky rozhodně není tuzemským dnem. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tohle by podle mě mohla být taková ta klasická letní komedie, kterými by v posledních letech chtěl být Zdeněk Troška. Není to nikterak objevný snímek, není ani třeskutě vtipný (kromě pár trapných momentů, že jo Kateřino Hrachovcová s Puňťou Herčíková) a hlavně se tu konečně začínají objevovat nové tváře nebo alespoň herci, které jsem ve filmu dlouho neviděla (Linda Rybová, Miroslav Vladyka, Vlasta Žehrová nebo Pavel Řezníček). Ano, působí to instantním dojmem (umělé řasy, celý ten plastový svět a najednou prásk přerod ve venkovskou děvčicu) a celé je to dost růžové, naivní, sluníčkové... Ale ve svém žánru to zkrátka není špatné a snad už se konečně trochu rozhýbou vody českého filmu. PS: Ústřední trojice Řezníček (sexy veterinář), Kadeřávková (sexy poloviční sirotek) a Mišík (sexy sexoň) mi tedy nesedla. Zachraňuje to právě postava Lindy Rybové a pak, a to mě samotnou dost překvapilo, Petra Černocká. Zkrátka takové ty normálnější a možná i potkatelné postavy. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama