Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hele Andreji, řekni za sebou rychle několikrát čapí! :-)'' ----- Hodně slušná politická satira operativně reagující na aktuální politickou situaci. Daniel je starej kozák a pro roli lobbisty Blaníka ideální. Jsem rád, že všechny díly lze nalézt na streamu. kde jsou ty doby co běžela soda v ČT. A i když z ní dnes vyprchaly bublinky, pořád se člověk diví tomu nadšení a snad i odvaze tehdejšího vedení nasadit takový formát pořadu ve veřejnoprávní televizi... No však už to oni politici zatrhli. Alespoň víme na čem jsme že? A tak dál Tondo řeš všechny ty průsery politických elit se stejnou vervou jako doposud. Ať ti nedojde dech. Ta zdravější část národa se baví když už nic jiného, ono je to totiž vlastně celé jen k pláči! * * * * ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus je to trošku doslovné, na druhé straně oceňuju, že autoři zjevně o realitě v pozadí něco vědí. Po prvních asi pěti dílech se pořád ještě bavím. Nejlepší fór, když se snaží najmout Sandru z Ordinace do role milenky Slávka Sobotky, aby nepůsobil jako slaboch: "Jasně, jsem herečka, to není problém.. ale s tímhletím, to se nezlobte, to nemůžu. Maximálně líbačka." ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Rytíři z Blaníku, majíce zachránit český národ v době nejhorší, vyslali předvoj. Tondu Blaníka, který nás má do té špatné doby přivést. 8minutové jednohubky natočené za pár korun, které stojí jen na scénáři glosujícím současné kauzy české politické scény prostřednictvím vlivného pražského kmotra Blaníka. Doufám, že politici mají opravdu hroší kůži, jinak bych zdejší tvůrčí tým poslal bručet z kanceláře do Pankráce :-) Místy hodně povedené, místy hodně nepovedené a vytknout musím příšernou kameru a střih, bolí mě z toho oči. Naopak metál zaslouží Marek Daniel, který předvádí až mrazivě přesvědčivý výkon. Jinak možná něco takového je pro naši českou mentalitu typické a spíše se divím, že taková štiplavá satira vznikla až nyní. ()

vaava 

všechny recenze uživatele

V dnešní opatrné době je tady po dlouhé pauze od konce České sody snad jediná nevybíravá společenská i politická satira jaksepatří. Pořad má to "štěstí" že se nevysílá v televizi, jinak by pravděpodobně nesměl být takový, jaký je. Je to klasická tradiční drsná prdel dotýkající se těch nejintimnějších vředů naší našminkované společnosti. Love it! (P.S.: kdybys někdy zapomněl, sleduj na www.stream.cz) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

1,35 MILIARDY ZA TO, ŽE SE S TÍM DÁ JEZDIT METREM A CHODIT DO KNIHOVNY, TO JE GENIÁLNÍ, NE? Kdo jiný by mohl dělat politickou (satiru) legraci, než mistři Geisler - Najbrt - Tuček, trio s podvratně jiným pohledem na věc. Danielovi blazeovaně-humpolácký bobista jde jak po másle a vnucuje myšlenku, že by to tak nějak mohlo i být. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (24)

  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „99 Luftballons“ od Nena. (Duoscop)
  • Seriál byl původně nabídnut České televizi, avšak ta jej odmítla jakožto "bezzubý". (P. J. D.)
  • Při natáčení na lodi se jednou stalo, že producentovi Milanu Kuchynkovi vylétla SD karta s natočeným materiálem a chvílema letěla nad vodou. Naštěstí rychle zareagoval a chytil ji. Pokud by se tak nestalo, muselo by se vše natočit znovu. (SONY_)

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama