Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo tak strašné po všetkých stránkach, že tomu nemôžem dať odpad. Niečo takéto sa totiž nedá dosiahnuť náhodou, musel to byť zámer tvorcov. Obe protagonistky sú neuveriteľne vypatlané a stvárajú neskutočné veci (Heimlichov chvat na psovi je len vrchol ľadovca). Pôvodne som chcel ísť s hodnotením ešte nižšie, ale s vypnutým mozgom je to celkom zábavné. 4-/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Miss Banánovník i ta blonďatá trpaslice, zarputile recitující policejní kódy, mne bavily. Možná ne až na čtyři hvězdy, ale když jde o zábavu, tak tradičně zaokrouhluji nahoru. Mne ta šaškující dvojka prostě pobavila a pokud v tom někdo postrádá chemii mezi hlavními představitelkami, tak já tam pociťuji spíše nedostatek fyziky, matematiky, deskriptivní geometrie a třeba o optoelektronice jsem se nedozvěděl vůbec nic. ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Příjemná a pohodová komedie, čili v dnešní době kriticky ohrožený druh filmu. Zajímavé herecké obsazení, lehce fádně okopírovaný námět přenesený na ženské hrdinky, ke cti slouží, že velmi sympatické ženské hrdinky, a rozumně zvolená délka. Srovnávání s výborným Půlnočním během bych si sice nedovolil, neb to je skoro rouhání, ale rozhodně tímto filmem nikdo neprohloupí. Lepší průměr. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

OK, budu upřímný- tohle byla fakt řádná blbost. Z nějakého záhadného důvodu jsem se ale dost dobře bavil. Po výkonu, který předvedla Reese Witherspoon, tiše doufám, že ji někdo obsadí do role Adolfa Hitlera, jsem si jistý, že by to zvládla perfektně:-) Sofía Vergara byla velice rušivou figurou, vždy, když byla v záběru, nemohl jsem se soustředit na titulky a vždy, když promluvila, okamžitě jsem se bavil. Děj byl jednoduchý, vtípky místy spíše pro nižší IQ, ale stejně to byla fajn zábava. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Blbosť na entú. Baby si natočili babský film a ukázali, že srandu by asi mali nechať radšej chlapom. Obe postavy som mal chuť polovicu filmu zabiť. Sofia je jedna z absolútne top sexíc po 40tke. Ale to samo o sebe film nezachráni. Pár vtipov tam bolo a vždy obložené nánosom trapošiny. A 40% všetkých vtipov bolo vyzradených už v trailery. 45% a premárnený potenciál. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Po útěku z obchodu v přívěsu říká Sofía Vergara (Daniella Riva), že boty v kufru jsou dárečky od bratra z Kolumbie. Vergara pochází z Kolumbie, narodila se ve městě Barranquilla, nacházející se na karibském pobřeží Kolumbie. (noelcoward73)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)

Reklama

Reklama