Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ale ono to nebylo zas tak hrozné. Taťána je opravdu hezká holka a v roli ženy hokejsty se hodí. Její svalnatý manže Madl byl teda spíš pro smích, to bohužel tak je, ale celkově trápení "hloupé" modelky je celkem k pochopení. Oni by ty holky opravdu nebyla žádná třída nebýt super nadaných sportovců. V tomhle případě se mi i líbil Adrian. Až na tu líbací scénu. To jsem Taťánku litoval, raději by měla líbat mě :) ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film, který se na jednu stranu tváří, jak boří stereotypy, aby je na tu druhou nejen nemilosrdně zneužíval, ale ještě se tvářil, jaká je to vlastně sranda. Na druhou stranu máme ty Vánoce a pánové si zjevně také zaslouží nějakou tu pohádku. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč bych jinak měla sledovat docenta andragogiky středního věku, jak balí Kuchařovou na kecy o askriptivním statutu. Očividně je to ten diamant zahrabaný pod kupou hnoje, který si zaslouží skončit s jedinou ženou ze sektoru manželek hokejistů, která má dostačující mozkovou kapacitu na to, aby se s ní nenudil, ale aby nehrozilo, že ho někdy předčí. (A mezitím se s ní může pochlubit všem svým filďáckým kámošům.) Proč by jinak Kuchařová měla bažit po chlapovi, který nedokáže zaplatit alimenty a trpitelsky spí se svými studentkami, si nedokážu vysvětlit. Zjevně je to také součástí mnou nepochopené humorné stránky filmu. Správnej dres je zkrátka špatný. Hodně. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle odlehčená kravinka mi celkem sedla do nálady. Skvěle zahrála hlavně Taťána Kuchařová. Bohužel ale zklamal Mádl jako hokejista. Vždyť nemá ani deko svalu a měří 150 cm i s podpatkama? :D :D Měli tam dosadit někoho jinýho. Jinak ale fajn sváteční oddechovka, viděl jsem mnohem horší české TV filmy. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Z určitého důvodu tomu musím dát jednu hvězdičku navíc, ale ani tak se tenhle počin příliš vysoko nedostane a je to škoda. Film ani tak netápe, jak by si všichni mysleli, na hereckém umu Táni a to jí to opravdu neodpouštím jen protože je to vážně pěkná ženská, ale na tom, že je to vlastně strašná blbost. Kvalitně natočené, mimo modelky dobří herci, dokonce i ten absurdní vztah byl docela hezký, ale děj profláknutý a závěr katastrofální. Ne, komedie to teda není. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek překvapil. A taky pobavil. Nečekaně. Vladyka jako univerzitní génius Květoň a jeho plán zúčastnit se A-Z kvízu, nebo jeho rozhovor s Kuchařovou na chodbě filosofické fakulty. Vtipné, sarkastické a vkusné. A nerozumím tomu, proč hokejovou hvězdu se sexy vymakaným tělem měl hrát mírně pupkatý a vzrůstem malý Mádl, kterému chybí svaly i charisma. Přesto na české poměry povedené. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama