Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|71%| Náhodně jsem si tento snímek vybral, pár mých uživatelů ho celkem kladně hodnotil, tak jsem si řekl, že to zkusím. No a jsem celkem mile překvapen. V poslední době se už až tak moc dobrých béček netočí. No, jsem rád, že aspon tohle se vydařilo. Co se týče herců, tak hlavní herec mi sedl, měl to pravé charisma, určitý respekt atd. Záporák Bautista byl svojí vizáží zajímavý, už ve Spectre mě zaujal, zde aspon mluvil i. :D Akce tu byla tak akorát, nějaké ty přestřelky, bouračky na konci atd – místy bylo vidět jak amatérsky to bylo točeno, ale nic proti. I docela dobrá pointa se tu ve finále našla. Rozhodně bych přidal ještě pár zajímavých a zapamatovatelných scén, víc soubojů atd. Gina Carano se tu moc nepředvedla, ale aspon tím jedním chvatem potěšila, jak odzbrojila protivníka. Takže nakonec tu slabší 4/ dávám. Klidně se na to ještě někdy tak max 2x podívám. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sice hvězdně obsazený snímek, ale jak když koukáte na akční béčko. Nic převratného pod sluncem. Bandě zlodějíčků nevyjde loupež v kasínu a tak se rozhodnou zdrhnout místní mhdéééé :-D Jenže nasra*ný majitel kasína se nechce tak lehce vzdát a snaží se prachy dostat z5 za každou cenu! A ten konec? Úplně jsem z něj zvlhnul... 40% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zatraceně svižný béčko, kterému nemám problém dát i přes lehčí předvídatelnost a pár jemných nedostatků přestřelenější nadprůměrné hodnocení, neboť jsem se u toho prostě od první minuty až do závěrečného, povinného happyendu, upřímně bavil a užíval si celou tu docela slušně našláplou jízdu. Zápletka tedy byla vážně toho béčkovějšího, jednoduššího ražení, ovšem její zpracování bylo dynamické, napínavé a s několika opravdu fajn zvraty. Film pak disponuje i slušnou dávkou akce, která je opravdu povedená, skvěle nasnímaná a překvapivě i krvavá. Bus 657 je ale i hodně o emocích, což byl docela risk, nicméně tentokrát to poměrně vyšlo a lze je skutečně označit za značně působivé. Jinak mě bavil i styl a vizuál, ovšem asi tím nejvýraznějším prvkem je obsazení, kde mě velmi mile překvapil sympatickým projevem J. D. Morgan, který mi tu fakt sedl, ale i statní herci tu odvedli v poměrně výrazných postavách vážně přesvědčivé výkony, navrch pak samozřejmě s třešničkou na dortu, mistrem Robertem de Nirem, který i v menší roli nad všemi ostatními opět jasně vyčníval. Linka č. 657 je zkrátka povedená, nenáročná, zábava, se kterou mohou mít problém skutečně jen ti největší hnidopichové. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $50,136Tržby Celosvetovo $3,324,184 ▐ skoro by sme tu mali podarenejší klon Speed 2 ale nie ide o dosť dobre vystavanú kriminálku, kde tá naivita nemá našťastie také rohy aby to nejak tu vytvorenú atmosféru zničila, Jeffrey Dean Morgan to tu pekne ťahá, ma to dobrý náboj a vyšperkovanosť /70%/ ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

De Niro se tu tak nějak vrací ke kořenům, nehraje věčně nasraného daddyho, ani si nepokouší uhnat mrtvici ve Vegas a tudíž mě tenhle film lákal, není totiž lepšího Robíka, než toho zlého, toho, který se vůbec neštítí vám prohnat kulku palicí a ještě si při tom zapalovat cigaretu. Boba tam bylo málo, ještě k tomu sotva sýpal a věčně chrchlal, mně ale stejně, jako vždy, učaroval. Heist si tak nějak běží jako atlet z Nigérie za antilopou a není to vůbec špatný běh. Dokonce i Dejf Autista ve své klasické autistické formě předvádí řádně jeblého autistu v té nejsyrovější podobě. Jenže Heist pak zavrávorá, strčí haxnu do kýble sraček, prošlápne dno a ať se snaží, jak se snaží, je od těch hoven až po uši. No a ať už jsou únosci sebecharismatičtější, nezachrání tu trapnou finální rozuzlovačku, ze které se mi akorát zauzlovaly střeva a statkář mě musel tři hodiny honit kolem maštale, abych zas mohl normálně žrát. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama