Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Chvíľka napätia a boom, petardy, šampanské, konfety, striptérky vyskakujú z torty. 1000 komentárov na csfd. Človek sa zamyslí a pochopí. Do boha už som starý. Kde sú tie časy, keď som s malou dušičkou písal POMOvi, lebo som ako veľký frajer "čo nebude googliť", domrdal vstupný test. A teraz? 1000 motherfucking komentárov. Tak ma napadá, že som radšej mohol napísať knihu. Inak nedostávajú sa nejaké peniaze za 1000 komentov? Hodilo by sa mi na fixu na počítač. Už som sa mi z tých komentárov ošúchali písmenká. Jáj a toto jej aj o nejakom film. Nóoo tak bol to úplne priemerný film. Skôr thriller ako akčný. Jeffrey sa už 6 rokov snaží premeniť na akčného hrdinu. A ja stále nie som presvedčený, či mu to žeriem alebo nie. Naopak oveľa rýchlejšie sa medzi mojích obľúbencov tlačí Dave. Ktorého postava nestála za nič. Naopak Gina je v mojej priazni od začiatku, akurát skôr by som ju chcel vidieť vo filme kde lieta z bitky do postele a z postele do bitky po celú stopáž. Tu je úplne zbytočná. A na záver Robert. Ten v mojej priazni je už dlho, ale ak bude točiť takéto filmy ala Bruce lakomý lenivý Willis, ktoré sú pod jeho úroveň, môže tú pozíciu rýchlo vypratať. Keď dal Laco viac ako 2* čakal som lepšie pecku. Priemerné 3*. Túto zostavu by som rád videl v úplne inom filme. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nie je Mann ako Mann. Tento ešte nedospel do kategórie, kde by ste museli vymeniť prepotené tričko a spodky od príbehu osudovosti a akcie. Variácia Nebezpečnej rýchlosti bez debaty, iba s obmenenými motívmi. Twist dobrý, mňa dostali, ale nie som zas tak inteligentný ako tu ostatní. AKo však vedeli že tamten utečie to neviem. Na konci sa topí viac lapsusov v logike, a počas celého filmu vám napadne pocit, že film sponzorovala Liga proti rakovine. Na pomerne malej stopáži sa neutiahnu citové veci umierajúcich ľudí, na pokánie nie je čas. Morgan dobrý, dcérku si zaslúži, ale žeby bolo toto k tomu treba. To nie. FIlm s Mannom mu doprial šťastie ale život a skutočný Mann by bol k nemu krutý ale spravodlivý. Som si takmer istý. (videné 15.04.2018, Dajto archív) ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Udivujem sám seba, že ma stále baví tisíc krát videné. Nuž, mám rád heist movies, už som to tu písal veľa krát a nič sa nezmenilo. A tento je teda prevarený ako máloktorý. Tu sa išlo podľa šablóny od prvej sekundy až po titulky, ALE niekto sa vyhral s castingom a tak tu máme veľmi sympatické tváre. Každý herec dostal svoju rolu na telo a je to poznať. Výborne sa na to pozerá a na akčných sekvenciách sa nešetrilo a tie tešia tiež. Som tak spokojný, že od 4tej hviezdy film delí len málo. Napríklad Gina a poriadny fajt s Daveom? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě moc příjemné překvapení. Příběhově sice film nepřináší nic nového, ale je velmi kvalitním mixem Dannyho parťáků a Nebezpečné rychlosti. Film má dynamické tempo, které diváka nenechá pomalu ani vydechnout, jsou zde i překvapivě dobří herci ať už vynikající De Niro v roli Mafiánského bosse, roztomilá a férová policistka Gina Carano, nekompromisní De Nirův kumpán Morris Chestnut, který nemilosrdně odrovná každého a dvojice únosců kde Dave Bautista je klasický vražedný šmejd a Jeffrey Dean Morgan je sympatický bývalý voják, který potřeboval peníze pouze pro záchranu své nemocné dcery ( Nikdy jsem únosci nefandil tak moc jako zde). Akce zde mohlo být více, ale potěší slušná přestřelka, nekompromisní likvidace a velmi dobře vymyšlený útok policistů na autobus a to celé v Rkovém obalu ( přehnaně brutální však film není). Velkým plusem jsou i nečekané zvraty, především ten závěrečný vrazí divákovi sekeru do palice, aby si uvědomil, že za filmem úplně hloupí lidé nestojí. Super béčko a na oddychový večer doporučuji. 75% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Tohle je film z roku 2015? Vypadá totiž jako poctivá devadesátková akce, inspirovaná samozřejmě Nebezpečnou rychlostí. Kvalitní herecké výkony typecastovaných herců a jak už jsem říkal, poctivá akce i bez nutnosti oslňovat vizuálními efekty. Konec možná trochu moc nasládlý, ale to už je holt Amerika. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama