Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Tady je ta kvalita tak kolísavá... Hlavním problémem je vždy moderátor. Veselovský je výborný a asi i důvodem, proč se na to někdy právě podívám, ale zbytek pokulhává. Cením si jak poctivě rozhovory vedou a jaké "zajímavé" a hlavně aktuální hosty zvou. Moderátoři - Veselovský 5*, Drtinová 3*, Smetana 0*... 70% ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je výborný mustr pro potenciální, ale i současné profíky. Kvalitu pořadu jen podtrhuje několikanásobné ocenění Křišťálovou lupou. A i když mám výhrady, tak asi lepší varianta v současné době není. Za zajímavá témata děkuji a hodnotím vysoko. ____ zajímavé díly (zpětně doplň): 1) Zahálka: V Číně probíhá genocida, lidé jsou drženi v táborech smrti, orgány se jim berou zaživa 2) 3) 4) ___ V letech 2019, 2020 sla kvalitativne dolu - prehodnocuji z 5 na 4 hvezdy. ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je náš nejlepší moderátor. Pokládá dobře mířené dotazy, nikdy se neuchyluje k hodnocení, aroganci, nebo snad dokonce urážkám a dokáže bezprostředně reagovat na vývoj rozhovoru a dle toho přicházet s dalšími dotazy. Zároveň se nebojí zatlačit na kohokoliv, ať je jakkoliv vlivný, viz. jako např. na Schwarzenberga. Přesně takhle má vypadat profesionální práce moderátora - nezaujatá a bez emocí. Drtinová je o chlup lepší než byla v Interview ČT 24 (což není nijak velká pochvala) a přiblížila se alespoň na míli průměrnému moderátorovi. Za Veselovského 5, za Drtinovou 2. Edit: hvězdičku odečítám za výběr témat, která jsou často velmi banální. Edit č. 2: Tak ještě si to koleduje o hvězdičku míň, když už se snad měsíc neprobírá nic jiného než pár lehkomyslných slov Zemana, nebo se to tím směrem vždy nakonec stočí a konstatuje se jaká je to hrůza. :) To se takovou naprosto nepodstatnou věcí, ze které udělala právě média pomalu konec světa, budou zabývat pořád dokola? Nejsou tu náhodou závažnější témata jako třeba stav zdravotnictví, školství, státní dluh, imigrační politika, islám, nezaměstnanost, budoucnost Evropské unie, atd.? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, když k lidem sedí jejich jména. Zatímco z Martinových rozhovorů jde radost, Daniela svoje hosty drtí tak, až to někdy zavání šikanou. V anketě o nejkyselejší obličej by s přehledem porazila i citrón. No a pak je tu ještě Emča, sladká holčička, která ale bohužel asi moc nerozumí tomu, že víc povídat by měl host. Ve finále je to dost nesourodá trojka, jenže má něco, o čem si většina podobných pořadů může tak leda nechat zdát - dobrou přípravu a kule na otázky, které chcete jako divák slyšet. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vědět, co si má správný uvědomělý budovatel světlých zítřků pod nehynoucím praporem naší skvělé Evropské unie myslet? Pak sledujte toto novodobé Rudé právo (ano, jsem si vědom, že tímto srovnáním Rudé právo urážím). Nejvíce fascinující na tom však není samotný obsah, při jehož tvorbě se musí tvůrcům zvedat žaludek ze sebe samých, nýbrž forma, která u diváka s nepředstíranou drzostí předpokládá, že je úplný pitomec. A on většinou i je. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno