Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 3

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Soudit dle Českého názvu, sem tedy čekal, něco........něco jiného, ale i tak je tenhle film hrozně dobrej a super. A film dlouho neotálí a servíruje jednu akční honičku za druhou, a dokáže si to udržet až do konce. Lew jako perverzní únosce, je hnusný a dost nechutný. Jooo ono je to dost celé nadsazené viz verbal, ale tak jasně mateřské pudy, udělají z každé mamky terminátora a ve výsledku je děj prostý, takže je škoda, že tam neni něco šokujícího. Neurazí, nenadchne a na zabití nudy, vynikající volba o tom žádná. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ženský jsou predátoři, když jim někdo šáhne na jejich ratolest. Jednou jsem byl na pláži v Bulharsku, kde se jedné mámě v moři topilo dítě. Ve filmu by pro něj okamžitě skočila, ale ta máma přiběhla ke mně, protože jsem byl nejblíž a prozradila mi, že se jí topí dítě a ona pro něj skákat nebude, protože není zdatná plavkyně a nehodlá riskovat, že by se utopily obě. Mně se tam taky moc skákat nechtělo, protože ta máma byla docela škaredá a představa, že bych z moře vytáhl něco podobného, mne příliš nelákala. Ale to jsem odbočil. V tomhle filmu je docela sexy Halle Berry, která by mne nikdy neoslovila, protože všechno zvládne sama, přestože ze začátku nezvládá ani primitivní povolání servírky. Ale takovéhle filmy máme rádi, protože si u nich odpočneme, pokud dokážeme vypnout a užívat si to, co nemusíme. Pokud to nedokážeme, dáváme odpad. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Akčná napínavá jednohubka, ktorá ma náramne jednorázovo potešila. Všetko sa odohráva viac menej v priamom prenose, na čo nie je našťastie nijako explicitne upozorňované, ale vysvetľuje to napríklad chovanie postáv, ktoré musia reagovať na situáciu v zlomku sekundy a kritizovať, že robia niečo nelogicky z gauča a po premyslení si, že čo by som robil ja, nemá príliš zmysel. Podstatné je, že film od únosu nepustí až do nie príliš zvládnutého konca, ale tak aspoň sa nenaplnila jedna moja varianta rozriešenia zápletky, ktorá by celý film potopila. Toto je typ filmu, aký všetci kritici zvozia, pretože ani neviem prečo... Mne sa páčil okrem podobne ladeného Duelu aj kritizovaný Mostowov Únos, takže tento road-chase sub-subžáner je pre mňa na neskorý večer s vypnutým mozgom ako stvorený. Celé je to o napätí a v tomto zmysle aj film percentuálne hodnotím. Škoda, že neboli na diaľnici nablízku Semir a Jan, nebola by na to Halle sama... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Thriller o statocnej servírke, ktorej unesu jej lostomileho cernoska, takze nasadne do svojej vytunenej kary a po vzoru Liama Neesona 96 minut (bez dvoch minut na pauzu na zachod) rychlo a zbesilo prenasleduje unoscov. Dokonca v jednu chvilu prednesie aj Neesonovsky speech o tom, ze ma zvlastne schopnosti vdaka ktorym nespusti do konca filmu z oci auto unoscov a bude ich prenasledovat aj keby vzniklo bambilion pokracovani. Od tej chvile film naberie tak rychle tempo, ze sa uplne vykasle na logiku a tak nam okrem par solidnych karambolov ponukne aj kopu blaznivych zvratov a miestami az zvratkov. Skoda ze rozpocet nebol väcsi, aby bolo tych karambolov viac, pretoze ako jedine za nieco stoja. Nezaujmu velkolepostou, ale aspon je to poctive kaskaderske remeslo. Dost ma iritovala snaha rezisera podat unoscov anonymne. Dlhsi cas vidime len auto, co asi po vzoru starych hororov ma vyvolavat napätie. Ale vôbec to nefungovalo. Napriek tomu to bolo lepsie ako ked sa ich identita trapnych vidlakov odhali. Od tej chvile som uz prestal brat film vazne a zacal som sa nadobro bavit na ucet tvorcov a blbosti, ktore vymyslia. Bohuzial az tak velka zabava to nie je a ani kvôli tym karambolom by som tento hlupy thriller nikomu s vkusom neodporucil. 4/10. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Rozvedená matka Karla Dyson (Halle Berry) tráví odpoledne se svým synem v zábavním parku. Během telefonického hovoru se jí Frankie ztratí z dohledu a zjištuje, že ho neznámá žena vleče do zeleného auta. Karla se vydává na okamžité pronásledování únosců... Problém filmu je, že se příběh dostane do určitého komfortního tempa a v tom zůstává po celou dobu od začátku do konce. Hlavní hrdinka také dost často nesmyslně ohrozí životy nevinných lidí např. policista na motorce. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama