Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky. Některé momenty mě dokázaly fakt hodně pobavit (U rampa, basket nebo motorka), ale zároveň film obsahoval příliš velké množství hluchých míst, kdy jsem se neměl čemu zasmát, nebo kdy působil přímo trapně. Běžně se nevyjadřuji ke komentářům ostatních uživatelů, ale tentokrát musím udělat výjimku, protože se ukázalo, že jsem film vnímal podobně jako Jara.Cimrman.jr, takže i pro mě v něm odvedly spoustu dobré práce vedlejší postavy Griffa a Lea, dokonce bych řekl, že jen díky nim se film dostal přes některé slabší momenty. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Daddy's Home je vianočná komédia Paramountu a ponúka slušného zástupcu žánru. Herci sú skvele obsadení do svojich rolí, majú napísané dobré vtipy a s istou dávkou improvizácie vytvárajú potešiteľný celok. Netreba čakať hlboký dej, veľké momenty otáčajúce dej, ani grandiózne finále - Sean Anders s dvojicou ďalších scenáristov vytvoril nutnú kostru a na ňu navešali dobré gagy. Prediktívne vtipy, očakávané scény, jasné nahrávky na vtipné smeče, dočkáte sa všetkého. Paradoxne, aj Will Ferrell dokáže nastoknúť komédii dobrý atribút a to srdce dobráka. Že sa vydá do nevídaných zemí športov či podpásoviek je očakávané a vhodne zahrané. Navyše je tu Mark Wahlberg s rolou drsniaka. Ich symbióza funguje celkom dobre, dokonca tento solídny reunion dokázal naplno zopakovať parádny výkon Fízlov zo zálohy. Ale za tým stojí aj kvalita scenára a možností. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je dobrý komik, len (evidentne) potrebuje držať aspoň trochu na uzde. A to sa nestalo. Pri sledovaní Daddys home som zvažoval dva dôvody (prečo to takto ne/dopadlo); Buď mu odkývli každú improvizáciu, alebo išli na prvý pokus. To je prvý problém, že som sa zaňho celý film hanbil. A druhý; to museli vážne každú situáciu dotiahnuť do toho najväčšieho extrému a keď už tam boli, siliť to ešte ďalej? Takéto filmy dostávajú maliny. Ps: Smiať sa budete aj tak. Pss: Lindu by som zožral. Celú ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná komedie o zodpovědnosti, otcovství a rivalitě. Pokud si libujete v trapných situacích, které vás uvádí do rozpaků, je to rozhodně film pro vás. Herecká dvojice Ferrell Wahlberg mi celkem sedla, ačkoliv musím přiznat, že první jmenovaný mi každý film znechutí. Možná i proto padá tenhle v mých očích pod průměrnou hladinu. Na druhou stranu musím uznat, že trapností je tam mnohem méně, než v každém jiném filmu s Ferrellem v hlavní roli. Tak tedy dostává souboj o post hlavy rodiny dva a půl hvězdy. 45% ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Will Farrell a filmy ve kterých hraje jsou pro mne trochu srdcovou záležitostí. Stejně tak se mi líbila i tato komedie. Super příběh, namet, já se bavila. Postavy byly dobře napsané a dojímavý Brad a drsnak Dusty s sebou přinesli radu komických situaci. Byla to komedie a já se opravdu bavila, některé vtipu pobavily vice, jiné méně. Skvěle je, ze se film obesel bez stupidního, či fekálního humoru. Podle mě by si film zasloužil vyšší hodnoceni. I za ten vtipný konec :D. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Když na závěr filmu přijíždí protivník Dustyho (Mark Wahlberg), zní píseň skupiny Metallica „For Whom The Bell Tolls“. (xisp)
  • Dvaja športovci sa zranili počas nakrúcania. Kobe Bryant si natiahol ramenné svaly a Tony Hawk, ktorý zastupoval Willa Ferrella v scéne so skateboardom spadol a museli zavolať záchranku. (shinigami491)
  • Letiště ve filmu je New Orleans Ernest N. Morial Convention Center. (BloodMax)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama