Reklama

Reklama

Slavná rocková hvězda Marianne (Tilda Swinton) tráví poklidnou dovolenou na slunečném ostrově v Itálii se svým partnerem Paulem (Matthias Schoenaerts). Idyla je narušena nečekaným příjezdem jejího starého přítele Harryho (Ralph Fiennes) a jeho okouzlující dcery Penelope (Dakota Johnson). Radost z příjemného setkání se pomalu mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry, podezírání a žárlivosti... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (91)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Půl hodiny jsem na to koukal a najednou si povídám...ten film je tak zábavnej, jako by ho točil nějakej Ital. A skutečně!!! Oni prostě ti Taloši nic jiného neumí, než takové to povalování, sexíček, večírek (ale intelektuální), a spoustu spoustu řečí. Zápletka je buď, jestli se spolu všichni vyspí, anebo ne. Skutek utek a tak je tomu i zde. Dvě hvězdy za film a jednu za neudolatelného Fiennese, který zvládne i tak blbou roli jako hrál tady. 50% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tak jsem asi viděla jiný film než většina ostatních, na rozdíl od nich jsem si ho totiž užila na maximum. Rozhodně nemůžu říct jako někteří, že by hvězdné herecké trio Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts a Ralph Fiennes nenaplnilo moje očekávání. Dokonce i Dakotu Johnson jsem vzala na milost, ač ji osobně moc nemusím. Asi jsem taky byla hodně ovlivněná vtahující hudbou, ten soundtrack je prostě geniální. Všeobecně mám v oblibě nenápadně se rozvíjející vztahovky, čehož se mi tady dostalo měrou vrchovatou. Moji pozornost pak upoutala emocionálně vygradovaná poslední třetina příběhu jdoucí do ostrého kontrastu s lenivou náladou sluncem zalité krajiny. Zaujal mě i samotný konec, nad nímž visí nejeden otazník. To všechno jsou hodně dobré ingredience pro namíchání podmanivého audiovizuálního koktejlu, který jsem si vychutnala plnými doušky. (80%) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto by chcel vidieť Tildu Swinton akože nahú a súložiacu, tak má možnosť, avšak to si myslím nie je želaním ani najväčšieho vyznávača skeletóznych antisexy postáv. Film je síce prerábkou, ale nič nového oproti originálu nepriniesol, teda okrem toho, že namiesto Romy Schneider tu máme podstatne horšie vyzerajúcu postavu. Zhruba 80 minút to je len o tom, ako si tzv. moderní herci behajú polonahatí až nahatí okolo bazéna a skúšajú to na seba, kto sa s kým vyspí. Aspoň na záver príde tragická zápletka, ale to je veľmi málo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, dlouho jsem nevěděla, co si o něm mám myslet, nebo jaký mám na něj názor, proto jsem šla do hodnocení zlaté střední cesty. Nakonec u toho i zůstanu. Tilda Swinton byla skvělá, i když za celý film toho moc neřekla, ale na celém filmu se mi líbila nejvíce. Není úplně ztělesněním krásy, ale to jí dělá zajímavou a svým způsobem i hezkou. Ralph Fiennes mi ze začátku přišel trochu otravný, ale během filmu mi přirostl k srdci, proto mě trochu mrzelo, jak to s ním dopadlo a taky se nám tam chlapec docela dost ukázal, takže klobouk dolů. Dakota se jako snad v každém svém filmu snažila být sexy a svůdná, ale na mě to nefungovalo, promiň Dakoto, tyhle role už neber. Příběhově je to trošku pomalejší, hlavně první půlka, ale ta druhá tomu dá emoce. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Můj druhý film od Guadagnina a musím říct, že je trochu slabší než I Am Love. Špatné to není, rozhodně to má energii a atmosféru a příběh také není špatný, ale podobně jako v minulém filmu se na začátku hodinu nic neděje, je to jen takové obscénní a exhibicionistické a až později se filmu trochu vyrýsuje. Mě tam ale dost chybělo, takže bohužel průměr. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (22)

  • Všechna tetování Penelope jsou skutečným tetováním Dakoty Johnson. Režisér se rozhodl je nepřekrývat makeupem, protože se Penelope, stejně jako Dakota, nebojí litovat věcí, které jsou na pořád. (Hal_Moore)
  • Hudobná skupina Rolling Stones sa podieľala na nakrúcaní radami. Takže keď Harry opisuje, ako sa nakrúcala pesnička "Moon Is Up", ide o presné poskytnutie svedectva Micka Jaggera. (classic)
  • Počas nakrúcania na Pantellerii sa pokazila kamera na zábery pod vodou v bazéne. Štáb s hercami tu preto v nečinnosti musel stráviť týždeň naviac. (classic)

Reklama

Reklama