Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

jefff 

všechny recenze uživatele

Takový nízkorozpočtový horůrek, který staví pouze na atmosféře z neznáma. Není to špatné, rozhodně nenudí a herci jsou slušní. Řekl bych, že to bylo i docela obstojně režisérsky zvládnuté, akorát scénář chtělo lépe vypilovat a finále mohlo být více strhující. Konec mě docela zklamal, čekal jsem nějakou zajímavou pointu, ale i tak nelituji a Bunkr mě nějak závažněji nezklamal, bohužel také ani nepřekvapil. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Od filmu, kde Jason Flemyng hraje hlavní roli se dá očekávat leccos, ale jen těžko vysokorozpočtovou podívanou. A Bunker rozhodně lacině vypadá. Až jsem čekal, že některá z postav během filmu prohlásí, že ty neustále skloňovaní blížící se spojenci nemohou přijít, protože produkce nesehnala prachy na další uniformy. Strach také absentuje a na konci jsem se už naprosto ztratil. Tři hvězdy tedy dávám za chytře nasvícené a atmosferické scény a také za přitažlivé umístění, které pro mě hraje u haunted hororu jednu z nejdůležitějších rolí. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

"Když příliš dlouho hledíš do propasti, propast začne hledět na tebe." Tímto k zamyšlení vhodným citátem film začíná. Tvůrci si zvolili velmi výstižný citát. Skvěle vykresluje atmosféru bunkru. Tesklivá melodie foukací harmoniky, která se ozývala v lese, kde byli Američani, by mi na klidu moc nepřidala. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Na film Bunker jsem narazil v momentě když jsem začal mít chuť na něco ve stylu Dead Snow. Co o tom vlastně říci, Dead Snow mě svou jednoduchostí bavil, Bunker ani ne. Rozhodně bych tento film nepřirovnával k Blair Witch, podobnost v tom nevidím. Čeho jsem si ale všiml, byla ta spousta nudy. Ani ten závěr mi toho moc nedal. Nevím jednoduše nebavilo. ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem dal 4* Mrtvé hlídce, tak tady musím hodnotit stejně. Filmy jsou skutečně velmi podobné (stačí vyměnit druhou světovou za první a bunkr za zákopy), ale i tak tady pár rozdílu přece jen je. Bunkr má tajemnou atmosféru, solidní herecké obsazení a díky přiměřené délce dokáže zpříjemnit nudný večer. Najde se zde několik chybek, jako například neustálé a nelogické myšlenkové pochody vojáků, že za všechno můžou Američani. Konec mohl být také lepší a prozradit o celé záhadě mnohem víc, ale zas mi nevadí tolik, jako ostatním uživatelům. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)
  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)

Reklama

Reklama