Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 1

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (388)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LETOŠNÍ OČISTU VYUŽIJEME JAKO JARNÍ ÚKLID"...“ /// Senátorka Roanová má našlápnuto do prezidentskýho křesla, takže taťkové ZAKLADATELÉ jsou v ohrožení… Přehopsáme úvodem (klasika – je třeba vybrat hudbu, herce…) a za 20 minut následuje přehlídka občanů neschopnejch se postarat o svoji bezpečnost, hrdinů, jenž brzo skončej na hřbitově i těch, co maj morální zásady. Ti všichni mě pěkně serou… naštěstí kromě přehlídky houpacích koňů se zbraněma tady máme hezkej hon na senátorku a její černou partu. PURGE, to je rozumná porce krvavý akce a „jakejs takejs“ příběh. Horor je hlavně chování lidí, ale to už vlastně všichni vočekáváme. Dalo by se říct, že tohle téma se nedá vyčerpat. Může jen vomrzet. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rozkaz zněl jasně: Je třeba zabít Babiše! 2.) Vždycky jsem si přál sejmout plyšovýho medvídka (ať už je v jeho kostýmu kdokoliv). 3.) Thx za titule „.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zmiešané pocity. Je to jeden z tých filmov, ktoré si možno nezaslúžia priestor ani v televízií, nie to ešte v kine. Proste len tak na stiahnutie a pobavenie. Ale aj keď to bolo neuveriteľné a lacné Bčko, tak sa na to dalo dívať a akcia -skoro- vôbec neprestávala. Navyše tam hrali moji obľúbení herci. Elizabeth Mitchell, Frank Grillo a Mykelti Williamson sú skvelí herci. Práve kvôli nim som sa rozhodol tento film pozrieť. S príbehom mám tiež zmiešané pocity. Bol prehnaný no cez to zaujímavý. Dúfam že takého sviatku sa nikdy tento svet nedožije. No a tých záporákov so svastikami a konfederačnými vlajkami si mohli odpustiť. Ako horor či sci-fi slabé, no ako akčný film tesne nadpriemerný. ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

Trojka Očisty je podľa mňa, jednoznačne najhorší film z celej trilógie s tak debilnými postavami, scenárom, scénami a réžiou, že som mal chute toto po desiatich minútach jednoducho a rýchlo vypnúť, a vykašlať sa na to ! Asi najlepšie na filme hodnotím IBA určitý - “MOMENT PREKVAPENIA” , blížiaci sa na koniec filmu, keď zabudnem na jednotlivé charaktery, ktoré sa vrátia do diania, pričom vtedy som akosi čímsi ohúrený, že som to nečakal, o to lepšie ! Predchádzajúce časti hodnotím pozitívnejšie, táto ma strašne vytočila, znechutila, s veľkým odporom som sa podujal na niečo, čo inak by som poslal kade - ľahšie, ako občas nie je od veci, si pozrieť FAKT jebnutý snímok ! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak mám predsa len pocit, že "Purge: Election Year" je konečne asi film, ktorý som dúfal, že uvidím, keď som sa už tešil na prvý film The Purge. Ale tí čo čítali môj komentár k tomu filmu vedia, že to pre mňa dopadlo ako absolútna katastrofa a nemôžem tomu filmu prísť absolútne na meno. A lepšie to moc nedopadlo ani v jeho pokračovaní. A tentokrát tu máme tretí pokus o to, aby tento film fungoval. Aby sme konečne priniesli niečo zaujímavé a nové. A musím povedať, že tento film je z celej trilógie zatiaľ najlepší. Nemyslím si, že je výnimočne dobrý a je v ňom opäť kvantum idiotských postáv, ktoré vidíme len vo filmoch. A opäť mi lezú na nervy. Ako dievča, ktoré chce svoju tyčinku, lebo bez nej neprežije, alebo turisti, ktorí si idú užiť "PURGE NIGHT." Toto sú opäť totálne mimo a vôbec ma to neberie. Ale opäť sa vracia Frank Grillo, ktorý bol svetlým elementom minulého filmu a máme tu aj Elizabeth Mitchell, ktorí opäť dávajú filmu trochu ľudskosti. A ani ostatné postavy v podobe Afroameričanov, ktorí sa chcú postaviť proti všetkému sú podľa mňa dobrí a celkom zaujímaví. A aj záverečná dilemma, ktorou prechádza Bishop je dobre spracovaná. Aspoň podľa môjho gusta. Plus je v tomto filme fantastická prestrelka, kde sú behom pár sekúnd zlikvidovaní všetci maskovaní vrahovia z posterov. A to bolo super. To ma vzalo. Celkovo to však nie je film, ktorý by som ohodnotil ako dobrý. Ale z trilógie je toto pre mňa najviac pozerateľné. Takže len v závere poviem - zvážte si či je to niečo čo chcete vidieť a rozhodnite sa sami. Hodnotenie: C ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Do třetice další nebetyčná krávovina z blízkobudoucí Ameriky, z hlavy, péra i rukou toho samého pitomce, který má na svědomí už jedničku a dvojku. Hromada šílených a násilnických bělochů touží po nové, šílené a násilnické Americe. "Naštěstí" je tu ovšem ještě větší hromada uvědomělých spravedlivých negrů plus jedna nanervylezoucí pacifistická senátorka se svým trubcem bodyguardem, aby pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí. Po štítivém zkouknutí téhle debilnosti cítím teď taky neovladatelnou touhu po Očistě - chtěl bych mít všechny tvůrce filmu hezky v lajně vedle sebe na kolenou a rozrážet jim jednomu po druhém kedlubny posvěceným kladivem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Každý díl Očisty v době uvedení tohoto filmu celosvětově vydělal víc než jeho předchůdce. To je v tomto žánru velmi vzácné. (Dr Lizal)
  • Carmen Ejogo dostala ponuku zopakovať si rolu Evy Sanchez z predošlého dielu Očista: Anarchia, odmietla to však s odôvodnením, že je čas skúsiť nové veci. (beso74)
  • Sušenka, kterou se Kimmy (Brittany Mirabile) snaží ukrást v obchodě, se jmenuje "Apollo", což je vymyšlená značka ze seriálu Ztraceni (od r. 2004), v němž si jednu z hlavních postav zahrála Elizabeth Mitchell (senátorka Charlie Roan). (hansel97)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama