Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 8

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 8

Recenze (275)

smetyl 

všechny recenze uživatele

Roztomilá zvířátka a hravá animace jistě zahřeje každého diváka, který má rád nenásilné a milé animáky. A i když bych film zpětně spíše zařadil k sezónním jednohubkám, určitě bych jeho návštěvu v kině neoznačoval za špatný nápad. Právě naopak. Hezky se pobavíte, a to i přes přehnanou stopáž, která vám i tak uteče jako voda. Rozhodně se nejedná o animák, který by mohl vystřelit extra vysoko, ale o vánočních svátcích jistě na dobré náladě přidá. Vezměte na Sing! svoji drahou polovičku nebo malé bratrance a sestřenice a určitě nebudete litovat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Animace byla sice provedena pěkně, ale příběh mě nezaujal vůbec ničím. Mně už docela stačí, že se v různých komerčních televizích hledají talenty a superhvězdy, takže filmy s touto tématikou mi přijdou zbytečné.Vzhledem k tomu, že jsem se nebavil a doufal v brzký konec, myslím, že jsem filmu udělil o jednu hvězdičku víc, než si zasloužil. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kdyby z toho udělali parodii na různé pěvecké soutěže, kde většinou úchylní interpreti předstupují před úchylné publikum, mohla z toho být sranda. Jenomže film nabízí pouze další z variant na téma: Přes překážky ke hvězdám. Je to čirý průměr, s jediným světlejším bodem – slušnou parodií na Normu Desmond ze Sunset Blvd./31. 8. 17./ ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik prostoru dostávají příběhy jednotlivých postav, nepřekvapilo, že všechny končí dobře... Škoda, že film prezentuje zpěv zejména v rámci hloupého amerického středoproudého popíku. Ale ono to koresponduje s celkovým pojetím filmu, takže to aspoň drží při sobě. Nenudí, ale nenadchl. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Buster Moon je jedna z nejlepších animovaných postav všech dob. Ovšem i ostatní postavy jsou zábavné a covery nesmírně povedené. Skvělý animák, super zábava, téma pěveckých soutěží vytěženo maximálně a na výbornou. Záběr správně velkolepý. Na více shlédnutí to ale patrně nebude, což je trochu škoda, protože pro hudební filmy mám slabost. 80%, ale tentokrát drobně nadhodnocuji. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (16)

  • Stalo se poprvé, že studio Illimination vypustilo v jeden rok dva filmy. Jednalo se o tento a film Tajný život mazlíčků (2016), který měl premiéru 5 měsíců před filmem Zpívej.  (MessiM)
  • Ve filmu zazní přes 80 hudebních hitů od 40. let minulého století po současnost. (filmsim)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama