Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Možná ne tak špatný, ale především určený spíše pro ženy okolo čtyřicítky, které tady mají obyčejnou hrdinku zamilovanou pro změnu do pohledného manipulujícího boháče a doprovodný komparz jim dělají dva buzeranti. V pointě filmu se jich zřejmě plno uvidí nebo by se chtěly vidět.. Místy mi to přišlo i jako trochu nepovedená parodie na Pretty Woman, ale to bude spíše tím obsahem. Když se k tomu sejde moje neoblíbená Pauhofová, která se v každém filmu svlíkne (tady tomu není jinak) a vlastně žádná další sympatická postava, tak nemůžu jinak. Letní kino ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak copak se nám to uvařilo a bublá v kotlíku? Máme tu trošku Lásky přes internet, Sexu ve městě, Deníku Bridget Jonesové a nevím ještě čeho všeho dalšího plus výrazné herce. Tyto ingredience nejsou vůbec špatné. Jen by se neměly míchat, ale řádně protřepat. Potom dobře dochutit, osolit, opepřit a přidat špetku čili, možná ještě trochu oregana nebo tymiánu. Jako dobře, je to naprosto odpočinkový film. Nic jiného jsem od něho ani nečekala, takže splnil svůj účel. Polští herci jsou sympaťáci a dobře se na ně koukalo. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Radšej nič ako toto všetko. Zdanlivo dobre rozbehnutý snímok sa po pol hodiny začne rozpadať, aby dokríval do šťastného happy endu za utrpenia znechuteného diváka. Ženský tvorivý tím Evita Urbaníková a Marta Ferencová poskladali príbeh, ktorý sa snaží byť všemožným spôsobom vtipný a moderný. Vtip sa občas objaví, je ho však ako šafránu a modernosť je azda len v päťdesiatich odtieňov submisívnosti na slovenský spôsob, ktorý hraničí skôr s hlúposťou. Je to rýdzo ženský film pre menej bystré romantické duše, nielen pre veľký priestor ženského osadenstva, homosexuálny pár, ale hlavne pre veľmi zjednodušený a plochý pohľad na mužov. S partnerkou sme v druhej polovici filmu len nechápavo krútili hlavou a neverili vlastným očiam... Čo je však na úrovni je casting, herci sú dobre vybraní. Hudba je fajn, pesnička tiež. Všetko alebo nič je zmes všetkého možného, len to nie je romantická komédia na slušnej úrovni. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

České filmy nemusím, ale tento film mne mile překvapil. Dokonce se našlo i pár vtipných momentů. Nějak nechápu, proč se do filmu museli najímat polské herce a následně dabovat, když je to Česko - Slovenský film? To už u nás opravdu nemáme žádné dobré mužské herce? Jinak Mareše jsem si ani nevšimnul. až po slédnutí jsem zjistil, že hrál psychiatra ()

castor 

všechny recenze uživatele

Klára Issová moc fajn, Táňa Pauhofová roztomilá. Zbytek drhne. Česko-slovensko-polský snímek režisérky Marty Ferencové se pokouší o romanci a komedii, nejde mu však ani jedno. A znovu naplno ukazuje bolesti tuzemského filmu. Chybí vtip, chybí pointa, chybí solidní příběh. Tyhle neprovdané třicátnice sice makají v knihkupectví, ale mezi chytrými knížkami asi často nepřespávaly. Hledají chlapa, ale jdou na to prapodivnou cestou. A mužské pokolení u toho dostává za uši, dvojice vesměs stírá opačné pohlaví a občas se to i podaří. Jindy ale hrubě ne. Beru, že přijít s něčím novým, je v daném žánru sakra obtížné. Ale vždy nějaká aspoň trochu snesitelná cesta existuje. Tady se leccos tříští, dialogy tahají za uši, ale především mnohé situace, do kterých se naše hrdinky dostávají, jsou na úrovni německých televizních omylů. Navíc produkce sáhla hned po třech Polácích a dabing se zrovna nepovedl. Přitom třeba takový Michal Dlouhý je pořád štramák, prachatého developera by zvládl bez potíží. Naštěstí je vše barevné, zářivé, pozitivní, kámošky by jedna druhé věnovaly klidně i obě ledviny. PS: Divoký sex působí maximálně úsměvně. A gay pochopitelně nechybí. Dvě až tři hvězdy.. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Pred nakrúcaním milostnej scény v Tatrách, si Tatiana Pauhofová (Linda) s Michalom Zebrowskim (Jakub) dali "panáka" na odvahu, Michal si ich počas nakrúcania tej scény dal trochu viac, takže potom mal celý štáb pauzu, lebo si potreboval na hoteli zdriemnuť, aby mohol pokračovať v práci. (monalisa69)
  • Najviac klapiek, teda opakovaní na nakrúcaní, mal obraz, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) počas krstu knižky vybiehajú z kníhkupectva a zapaľujú si cigarety. Opakovali to toľkokrát, že si herečky vyžiadali pauzu, že už nevládzu fajčiť. (monalisa69)

Reklama

Reklama