Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Aby to u mě neměl Po strništi bos v soutěži o 25. Českého lva příliš jednoduché zhlédnul jsem Všechno nebo nic. I když na prvně jmenovaný film, nemá byl jsem na konec docela milé překvapen. Sympatické herecké obsazení a docela dost dobrých nápadů. Sice to jsou slabší 4 hvězdy, stálé to jsou 4 hvězdy. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Zápory: 1) Děj je hodně předvídatelný. 2) Navíc je odtržený od reality podobně jako třeba filmy Jiřího Vejdělka. 3) Některé herecké výkony jsou dost hrozné a obsazení celkově vnímám dost rozpačitě (třeba ten Mareš na konci je vyloženě trapas). 4) Z herců mě tam asi nejvíc iritoval Ľuboš Kostelný, ten slovenský poděs je fakt něco příšernýho. A obecně už mám alergii na tenhle stereotyp homosexuálních kamarádů. 5) Celý film působí velice povrchně a emočně ploše, a jméno režisérky, která má za sebou nepříliš povedenou Řachandu, v člověku moc důvěry předem taky nevyvolává. 6) Je zřejmé, že film byl natočen pro nenáročné ženské publikum a se zřetelným komerčním aspektem. 7) Všechny sexuální scény do jedné tam jsou trapas. Klady: 1) Nezaregistroval jsem tam žádný product placement (i když tam skoro jistě byl, ale prostě tam byl asi zapracovaný tak rafinovaně, že mě nijak nerušil). 2) Táňa Pauhofová je tam skutečně úžasná a hlavně kvůli ní ta blbost stojí za vidění. (Byť mě strašně mrzelo, že jsem film zhlédl v jazykové verzi, kde mluví česky, resp. kde mi dokonce přišla předabovaná, protože mi její hlas zněl cize). 3) Hlavně zpočátku je to blbé až hrůza, ale ke konci to kupodivu začne být docela zajímavé, a jeví to náznaky o něco lepšího filmu, než jak se jevil na začátku. 4) A film má konečně velmi pěknou kameru a skvělou titulní píseň Ewy Farné, která mě k němu vlastně přivedla. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

combo včerejšího Manžela na hodinu a tohoto mě asi zase na pár měsíců vyléčilo z českých filmů a z českých romantických "komedií",Všechno nebo nic je podobně hloupé jako Manžel na hodinu,v mnoha ohledech dokonce hloupější.Postavy mají být až na jednu nejspíš velci sympaťáci,ale moc se podle toho nechovají.Dějově je to navíc slepenec těch nejobyčejnějších a nejjednodušších klišé,které si v rom-komu můžeme představit,nemluvě o příšerné stereotypizaci všeho a všech.Minimálně to diváka může přivést na myšlenku,že vydání knihy je podobně náročné jako nákup pečiva.Tohle prostě nemůže zachránt ani Táňa.Jo a nesmál sem se...prakticky vůbec...nebo vlastně jednou...20% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak copak se nám to uvařilo a bublá v kotlíku? Máme tu trošku Lásky přes internet, Sexu ve městě, Deníku Bridget Jonesové a nevím ještě čeho všeho dalšího plus výrazné herce. Tyto ingredience nejsou vůbec špatné. Jen by se neměly míchat, ale řádně protřepat. Potom dobře dochutit, osolit, opepřit a přidat špetku čili, možná ještě trochu oregana nebo tymiánu. Jako dobře, je to naprosto odpočinkový film. Nic jiného jsem od něho ani nečekala, takže splnil svůj účel. Polští herci jsou sympaťáci a dobře se na ně koukalo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak to máme za sebou. A môžem otvorene povedať, absolútne ma to nesklamalo. Dostal som od filmu presne to, čo som si myslel, že to bude. Táňa Pauhofová má tento a rovnako aj minulý rok smolu. A končí v ďalšom zlom filme, ktorý si ale určite nájde veľa fanúšikov. A nebudem im to rozhovárať, lebo každý máme právo na svoj názor. Občas vtip funguje, ako napríklad zabalené knižky na povinnú literatúru, ale často to pôsobí maximálne divne a vôbec jednotlivé scénky ako idú za sebou, konanie postáv a rovnako aj vzťahy medzi hrdinami sú maximálne divné a človek väčšinou vôbec nevie, ako sa má cítiť. A na to nám to upresní hudba, ktorá ukáže, aká má byť vlastne vo filme nálada. Nefunguje to. Sú tu dokopy tri dobré postavy a to je Edo, mama a doktor. Inak neviem, koho by som pochválil. Linda je absolútne nefungujúca a jej rozhodnutia sú často absolútne nepochopiteľné, Vanda je neskutočne otravná a iritovala ma počas celého filmu, Leo je zase absolútne divný a jeho ponímanie nevery a spôsob, ako to povie ma vrchovato neberie a Jakub... čo mi má byť vlastne na ňom sympatické? "Všetko Alebo Nič" je presne to čo som si myslel, že bude. Film spracovaný podľa knižného slovenského bestselleru od Evity Urbaníkovej. Dokonca neviem či to vlasne nie je autobiografia z jej pohľadu. Postavy sú vykreslené čierno-bielo, ich konanie je často nepochopiteľné a ako celok to človeka absolútne nedokáže príjemne naladiť. Romantické momentky nefungujú, komédia je občas dobrá, občas mimo a ťažko nájsť niečo, čo by to dokázalo reálne zachrániť. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Keď si v Taliansku Jakub (Michal Zebrowski) oblieka tričko, si ho v jednom zábere iba oblieka, v ďalšom už ho má oblečené a v nasledujúcom si ho zas len oblieka. (Astonko)
  • Najviac klapiek, teda opakovaní na nakrúcaní, mal obraz, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) počas krstu knižky vybiehajú z kníhkupectva a zapaľujú si cigarety. Opakovali to toľkokrát, že si herečky vyžiadali pauzu, že už nevládzu fajčiť. (monalisa69)
  • Na zariadenie kníhkupectva Lindy (Tatiana Pauhofová) a Vandy (Klára Issová) sa použilo viac ako 1000 kusov kníh. Mnohí členovia štábu v prestávkach nedebatovali pri kávičke, ale sediac vo filmovej kaviarni, čítali. (monalisa69)

Reklama

Reklama