Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 2

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Videa (29)

Trailer 2

Recenze (135)

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Je to taková blbůstka, a i když jsem spíš psí člověk, mám ráda i kočky, takže mi Mr. Fuzzypants přišel rozkošný a s ním i ty jeho akrobatické devastující kousky. Je to něco mezi, ale trochu tomu přidám, protože jsem se několikrát dobře zasmála. Christopher Walken mimochodem opět skvělý i v menší roli. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Toto je zkrátka rodinný film a pokud ho tak budete brát užijete si ho. Je pravda že Kevin Spacey není člověk, který by se do tohoto filmu opravdu patřil, ale to mi přišlo spíše nepřirozené než špatné, jelikož se tento herec vyskytuje v jiných typech filmů. Ale to není nic co bych u tohoto filmu něják vadilo. Příběh sice zaujme podle mého názoru spíše děti, ale i tak tento film si může užít i rodina. ( 20.3.17/PC ) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jděte se bodnout. Já náhodou takovejhle klidnej a milej filmek ocením víc než další čurákovinu od Marvela nebo další zrůdnosti. Ano uznávám, že rozjezd než dojde k přeměně v kocoura mě moc nebavil ani Spacey to nevytrhnul a taky asi nejsem úplně objektivní, protože mi doma běhá hned několik pánů chlupáčů,, ale i tak jsem se příjemně pobavil i mě to trochu dojalo, každopádně do pohody film. Škoda, že kočka je digitální, ale i tak jsou její efekty celkem podařený a kousky s ní prováděný velmi věrný. No a Christopher Walken je pořád naprostá extratřída. Podruhé pálím letos 5* a znova v tom ten chlap má prsty, to nebude náhoda... A proč 5* nestačili by lepší 3*? stačili, ale čtvrtou dám za náklonost ke kočkám a pátou, protože současný hodnocení je výsměch.95% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neškodná rodinná blbina a ve výsledku mnohem menší průser než sem čekal.Samozřejmě je dopředu jasné,že všechno dospěje k nezbytnému prozření,kdy si hlavní (anti)hrdina lecos uvědomí,ale na druhou stranu jsem se zasmál víckrát než u většiny komedií poslední doby.Celkem škoda,že ta kočka vypadá až moc počítačově...60% ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Tu sa asi veľa čakať nedalo a nízke očakávania boli aj do bodky splnené. Nezaujímavý a predvídateľný dej by človek ešte pri tomto formáte prežul, ale tie príšerné počítačové efekty... To sa nedá už dnes fakt spraviť trochu lepšie?? Obsadenie však fajn, ale využiť vačšinu filmu Kevina len na mačací hlas je ozaj škoda. Aspoň že Walken bol ako vždy vynikoš a krásna Garnerka tiež výrazne pomohla (a z malej dcérky bude raz nádherná žena). Akurát ten Robbie Arnell hral ozaj velice nedobre. Drukýkrát už toto asi nie, no na druhú stranu, zvádla som už aj horšie veci... 2,5 * ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. srpna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)
  • Pana Fuzzypantse ve skutečnosti hraje šest koček, z nichž každá je vycvičená pro určité druhy úkolů. (Zdroj: Bioscop)

Reklama

Reklama