Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 5

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Videa (29)

Trailer 5

Recenze (135)

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Film je o mega borcovi kocourovi jménem pan Chlupáč, který původně byl nějaký mega bohatý borec, co chtěl stavět vysokou věž nebo co. Podíval jsem se na to jenom proto, že v tom jsou kočky, a to FAKT HODNĚ koček a to, kdyby tam kočky nebyly tak to hodnotím hůř. PROSTĚ KOČKY JSOU MEGA to nejde hodnotit objektivně. ťuťuňuňu :_0( ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla šílená blbost. Těšila jsem se na něco ve stylu "Kdopak to mluví" nebo "Klik: Život na dálkové ovládání", ale tohle se nepřiblížilo ani k jednomu z míněných filmů. Je to slátanina na druhou, plná efektů ve stylu filmu o Garfieldovi, ty kočičí zvuky, mňoukání a řvaní mi šlo děsně na nervy. Naprosto podprůměrný film bez špetky rozumu či vtipu. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

I když je lépe se podobně zpracovaný tématům obloukem vyhnout, čekala jsem od filmu obsazeném Kevinem Spaceyem a Christopherem Walkenem přeci jenom něco krapet sofistikovanějšího.. Jedna věc je lidská duše proměněná v kočku a druhá věc je lidská duše proměněná v kočku, která se chová jako podivín.. Myšlenka není příliš špatná, ale celkově pojaté téma mě nepřesvědčilo, že film je vhodný pro děti a mladistvé.. Klasický nízkopodlažní fekální humor aj. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno, miniaturní kočkovité šelmy mám rád. Ne tolik, jako přešlechtěné potomky vlků, ale mám. Láska ke kočkám v tomhle případě ovšem nepomůže, jelikož se na plátně hodinu a čtvrt promenáduje cosi, co je často ohavně digitální a v jednom kuse to nesnesitelně vřeští (ne, nejsem cíťa, mrouskající kočku jsem doma měl). Příběh? Moralistická limonádka podle té nejběžnější a nejpředvídatelnější šablony - arogantní milionář, zanedbávající rodinu a zahleděný do svého megaprojektu, je vržen do nedobrovolného pokání a očištěn vrácen zpět (tipněte si, co se ve finále stane ústřednímu záporákovi, na 99% se trefíte). S výše zmíněným tragická kombinace; jako bonus minimálně dvě hrůzostrašně sestříhané scény, jež mě donutily pustit si je znovu (jelikož co že se to WTF právě stalo?). Hvězda za Walkena a Spaceyho. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Příběh pojednává o americkém podnikateli, který vybudoval nejvyšší budovu na severní polokouli(To není úplně tak pravda...Co je pravda zjistíte při zhlédnutí filmu..) Promění se v kočku, protože nebyl pořádným otcem. Tohle by bylo shrnutí příběhu. Takže, film: no, od začátku až do konce jsem se nekoukl na osu, která ukazovala délku filmu(Asi že ten film byl tak krátký nebo jsem byl líný...) z toho vyvozuji že, mě film bavil. Ale při některých částech jsem si musel dát ruku na čelo protože to nešlo.(Kdo není tak moc chytrý... Obsah této věty je: ,,Někdy to bylo TRAPNÝ.") Na tento snímek si myslím že, lehce zapomenu. Nic zvláštního...Nic špatného... Nic výborného.. Tenhle film nemohu jistě doporučit!! Moje celkové hodnocení: 52% Scénář: 5/10 Obsazení:7/10 Kamera: 8/10 Hudba: 5/10 ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. srpna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Pana Fuzzypantse ve skutečnosti hraje šest koček, z nichž každá je vycvičená pro určité druhy úkolů. (Zdroj: Bioscop)
  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)

Reklama

Reklama