Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Hrdinové mých klukovských let. Měl jsem víc rád Šimona, protože ten dokázal přeprat opravdu úplně každého. A sám jsem si myslel, že to tak taky jednou dokážu. Vlastně to byli mí první akční hrdinové - dávno před Arnoldem, Sylvesterem a dalšími. Tato italská bláznivá komedie s dobrou ústřední písní mě vždy pobaví. I proto, že jsem se na ni díval každý rok na Silvestra. Rodiče sice chtěli sledovat nějakou zábavnou estrádu, jenže já byl neodbytný. A jako všichni, i my jsme měli jen jednu televizi ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tato dvojice Italů je vcelku dobrá i komická.Dávám tomuto filmu 4 hvězdy a 80 procent.Nostalgie z dětství.Tato dvojice dublérů Terence Hilla a Buda Spencera působí vcelku dobrým dojmem.Je to výborná italská komedie o dvojici kamionáků,kteří mají přepravit zakázané zboží v podobě sprejů jistému plešatému šéfovy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to o nieco menej detinske ako prvy Šimon a Matouš a ma to aj zaujimavejsiu zapletku. Cesta z bodu A do bodu B a naspät. No a na tom sa neda nic pokazit. Tentokrat su Šimon a Matouš tak strasne naivni, az su roztomili. Zaporaci uz tiez nie su natolko neschopni az by ma to sralo, ale väcsinou je ta ich nemotornost zabavna a Šimon a Matouš maju casto pri ich likvidovani viac stastia ako rozumu. Sklamalo ma, ze znova ako minule, pouzili ako ustrednu pesnicku On my Way, ktora mi uz po chvili fakt liezla na nervy. Bitiek je o nieco viac a aj ked sa nevyrovnaju tym, ktore predvadzali Bud a Terence, tak su celkom vitpne. Takze vysledkom je priemerna komedialna jednohubka a celkom akceptovatelna kopirka svojich slavnejsich predobrazov. 5/10. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Klasika! Začátek vlažnější, ale pěkně se to rozjíždí. Skvělé bitky, asi jedny z nejlepších v rámci žánru a pár skvělých fórků navrch. Žádné filmové umění, ale pohodová upřímná zábava, která není lascivní, fekální či trapná. Mám to moc rád. A mimochodem, tohle není dvojka, ale jednička. V závěrečných titulcích je stejně jako u bondovek uvedeno: "Šimon a Matouš se vrátí v příběhu Obchodníci s diamanty". ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano, Bud Spencer a Terence Hill jsou jasně lepší, ale Šimon a Matouš byli také hodně dobří. Neustále před něčím a někým utíkali, před mafií, před policií a z toho vyplývaly komediální situace, do kterých se společně dostali. Je to legrace od začátku do konce. Vůbec navadí, že ti dva nerozluční kamarádi jsou vlastně jen kopií jejich slavnějších kolegů. Jako malá jsem si myslela, že to jsou ti samí. Ta podoba je prostě neuvěřitelná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)
  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)

Reklama

Reklama