Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši hrdinové za zvuku metalu obětavě bojují o každý metr bitevního pole, aby zachránili město Hawkins. A spolu s ním celý svět. (Netflix)

Recenze (104)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti predošlým epizódam mierne sklamanie, ale aj tak to bolo epické finále, plné zvratov, skvelých výkonov, výborného digifestu s predzvesťou toho, že ten skutočny boj Eleven a jej partiu ešte len čaká. Síce si Dufferovci mohli odpustiť všetky tie povzbudzujúce rozhovory, ale inak to bola opäť paráda. ()

Bobbyk69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

150 minut, přesně tak dlouho trvá tato epizoda, což jí činí druhou nejdelší epizodou seriálů vůbec. Počítačových efektů je tu více než dost a skoro pořád se tu něco děje. Jednu hvězdu dávám dolů za toho Eddiho, který v podstatě spáchal sebevraždu. A jeho smrt byla naprosto zbytečná, ale tak už to u nových postav ve Stranger Things bývá, seznámíme se s novými postavami, abychom se s nimi pak zase rozloučili. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Stopáže jsem se bál, ale nakonec nebylo proč. Dvě a půl hodiny mi utekly až překvapivě rychle, což je velké plus. Tvůrcům ale fakt chybí odvaha se zbavit nějaké z hlavních postav, u těch vedlejších to ale, koukám, není problém. Když se nad tím otravným klukem co spustil hon na Eddieho vlastně slehla zem, bylo to spíš k smíchu - tahle celá zápletka tak vlastně šla do hajzlu a smrtí se navíc nemusí nic vysvětlovat jiným postavám, žejo. A i když návrat Hoppera a Joyce výsledné dění ovlivnilo, stejně to působilo na sílu a spíše jako by tvůrci nevěděli, co jim na poslední epku vymyslet. A Venca je až přííííliš pomalej. Takhle to nezní na čtyři hvězdy, že? Jenže ono to furt má vtipné chvilky a na konci mě to přeci jen dojalo, takže tak. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše zklamání. Na můj vkus už opravdu příliš dlouhé a přespříliš emocionálně vyšroubované. Stále je to ultimátní blockbusterová zábava, kterou táhne vymazlený vizuál, vzdávání holdu hororovým klasikám a hlavně skvělé postavy (Eddie rules), díky nimž člověk odpustí ty občasné scenáristické blázniviny (narozdíl třeba od Obi-Wana), ale ta jakási rozvláčnost tomu už opravdu trochu ubližuje, stejně jako linie s El zase už poněkud nudí (ač je esenciální pro celý příběh). ()

Avathar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi spoiler. Ak by Vecna nerobil dramatické pauzy medzi vetami, zdĺhavo nevysvetľoval svoje plány a nekráčal ako spomalený film, tak by možno nepôsobil ako totálne neschopný panák, ktorý si o to porazenie sám koleduje. O tom, že mal asi tisíc príležitostí hlavných hrdinov zabiť, už ani nehovoriac. Po skvelých troch sériách je štvrtá solídnym pádom do bahna nudy a otravnosti. Som rád, že to piatou sériou skončí... ()

Galerie (120)

Zajímavosti (8)

  • Bratři Dufferové prozradili, že tato jedna epizoda spolkla více digitálních efektů než celá 3. série dohromady. (NiWi)
  • Během rozhovoru v čase 02:06:00 se Nancy (Natalia Dyer) mění poloha kladiva v ruce. (Duoscop)
  • Na Zimním bále hraje píseň „Every Breath You Take“ od The Police. (Duoscop)

Reklama

Reklama